GELİK BOMBA GİBİ GELİYOR
Süper Amatör Lig ekibi Gelikspor yeni sezona bomba gibi geliyor... Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig Lig kapısından dönen Gelikspor, yapılacak kongreyle Başkanlık koltuğuna işadamı Resul Cesur'u getirecek.
Geçtiğimiz sezon baraj maçında Devrek Belediyespor'a 2-1 yenilerek Bölgesel Amatör Ligin kapısından dönen Gelikspor yarım bıraktığı işi tamamlamak istiyor. Gelikspor Başkan Alaattin Kurnaz'ın koltuğu bırakmasının ardından Başkanlık koltuğuna geçtiğimiz sezon yönetimde yer alan Resul Cesur'u getirmeyi planlıyor. Gelikspor önümüzde ki günlerde yapılacak kongre ile birlikte  işadamı Resul Cesur göreve başlayacak.Başkan Cesur yönetiminde çalışmalara başlayacak olan Gelikspor yeniden hedefi şampiyonluk olarak belirleyecek. 
Gelik Konmuş'a emanet
Gelikspor Başkan Resul Cesur yönetiminde ilk olarak geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligde şampiyonluğa ulaşan tecrübeli teknik adam Gökhan Konmuş'la yeniden anlaşacak. Kongrenin hemen ardından Konmuş imzayı atacak.
Danışmaz tamam
Yeni sezon öncesinde de transfer çalışmalarına da başlayan Gelikspor, Devrek Belediyespor'un 22 yaşındaki genç stoper oyuncusu Mert Danışmaz'la da prensipde anlaştı. Genç oyuncu Danışmaz'ın kongrenin ardından imzayı atması bekleniyor.22 yaşındaki genç oyuncu Mert Danışmaz, Zonguldak Kömürspor A.Ş ve Devrek Belediyespor formalarını giydi.Danışmaz'ın TFF 2.Lig 1 TFF 3.Lig 1 ve Bölgesel Amatör Ligde ise 35 maçı bulunuyor. 
Emre Can Bayram