GELİK'DEN TRANSFER HAMLESİ 
Gelikspor transfer sezonun bitmesine günler kalan 2 oyuncunun işini bitirdi. Mavi Siyahlı ekip, Geredespor'un sağ açık oyuncusu Eşref Şimşek ve Muslu Belediyespor'un sol açık oyuncusu Dursun Bakır'ı kadrosuna kattı.
Süper Amatör Ligin son şampiyonu Gelikspor genç teknik adam Taner Darıcı yönetiminde transfer çalışmalarına devam ediyor.Mavi Siyahlı ekip, Geredespor'un sağ açık oyuncusu Eşref Şimşek ve Muslu Belediyespor'un sol açık oyuncusu Dursun Bakır'ı transfer etti. 2 oyuncu Gelikspor tesislerine giderek Kulüp Başkanı Resul Cesur yönetiminde resmi imzayı attı. Şimşek ve Bakır, lisans işlemlerinin halledilmesinin ardından Ereğli Yenimahallespor karşısında forma giyebilecek. 
**********
Liderin puan kaybetmesi bekleniyor.
Lider Kilimli Belediyespor ile arasındaki puan farkını 3 olan Gelikspor beklemede. Son şampiyon Gelikspor genç teknik adam Taner Darıcı yönetiminde Kilimli Belediyespor'un puan kaybı yaşamasının ardından tekrar liderlik koltuğunu oturmanın hesaplarını yapıyor.  Gelikspor hafta sonu deplasmanda Ereğli Yenimahallespor ile karşılaşırken, Lider Kilimli Belediyespor ise kendi sahasında Çaycumaspor'u konuk edecek.
Emre Can Bayram