GELİK İKİNCİ PROVASINI YAPTI
Süper Lig şampiyonu Gelikspor hazırlık maçları serisine devam etti. Gelikspor Boluspor U-21 takımının ardından Amasraspor ile hazırlık maçı yaptı.
Süper Amatör Ligini şampiyon olarak tamamlayan Gelikspor Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarını antrenör Gökhan Konmuş yönetiminde hazırlık maçları yaparak sürdürüyor. İlk hazırlık maçında Boluspor U-21 takımı ile 3-3 berabere kalan Gelikspor ikinci hazırlık maçında ise 1.Amatör Lig şampiyonu Amasraspora 3-2 mağlu oldu.
Şampiyon Gelikspor 5 Mayıs da Devrek Belediyespor ile baraj maçı oynayacak. Baraj maçının tarafsız saha olarak Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanmasına karar verilmesinin ardından Gelikspor sahaya alışmak amacıyla antrenmanları Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapıyor.
Süper Amatör Lig şampiyonu Gelikspor Cumartesi günü saat iki de Karaelmas Kemal KöksalStadyumunda Amasra 1.Amatör Lig şampiyonu Amasrasporu konuk etti. Sakat ve askerde olan oyuncuları nedeniyle sahaya yedik ağırlıklı kadro ile çıkan  Gelikspor Orhan Veli ve Onurla goller bulsada galibiyete yetmedi. Gelikspor sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.
'Skora bağlı kalmıyoruz'
Geliksporun tecrübeli antrenörü Gökhan Konmuş,' Hazırlık maçları ile yedek olan oyuncularımızın performansını görmek istedik. İlk önce Boluspor U-21 takımı ile ilk hazırlık maçını yaptık. Onlarla 3-3 berabere kaldık. Bugünde Amasra 1.Amatör Lig şampiyonu Amasraspor ile oynadık. Hem onlar için hemde bizim için güzel bir maç oldu. Skora bağlı kalmıyoruz. Barj maçı öncesi son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Güzel gidiyor. İnşallah Geliksporu gakettiği yer olan Bölgesel Amatör Lige çıkaracağız. Hazırlık maçlarımız devam edecek'dedi.
Gelik Kömürspor ile hazırlık maçı düşünüyor
Gelikspor yönetimi hafta arasında TFF 2 .Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ile görüşerek Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda hazırlık maçı yapmayı hedefliyor. Kırmızı Lacivertli takımın bu teklifi kabul etmesinin ardından hazırlık maçının hafta içinde oynanması planlanıyor.
Emre Can Bayram






































































s