GELİK KENETLENDİ

Gelikspor gözünü Bölgesel Amatör lige kestirdi... Gelikspor teknik ekip, oyuncular ve yönetim kurulu kenetlenerek 5 Mayıs'ta Devrek Belediyespor oynanacak olan play out maçı hazırlıklarını hız kesmeden devam ediyor..
Süper Amatör Ligi açık ara şampiyon olarak tamamlayan Gelikspor, 5 Mayıs'ta Bölgesel Amatör Lig takımı Devrek Belediyespor'la oynayacakları play out maçı hazırlıklarını teknik direktör Gökhan Konmuş ve Birol Yılmaz yönetiminde kendi tesislerinde ve Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda devam ediyor. Play out maçını Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynayacak olan Gelikspor sahaya alışmak amacıyla dün antrenman yaptı. Maç gününe kadar ara ara Karaelmas Kemal Köksal Stadyumuna gelecek olan Gelikspor'un maç gününe kadar sahaya alışması hedefliyor. Öte yandan dün Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapılan antrenmanda Gelikspor'un morallerin yerinde olduğu da gözlendi.
Başkan ve ekibi yanlız bırakmıyor
Gelikspor'un dün Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda ki antrenmanında Kulüp Başkanı Alahattin Kurnaz'ın ve yönetim kurulu üyelerininde antrenmanda yer aldıklarını ve takıma tatlı vererek moral verdiklerini öğrenildi. 
Emre Can BAYRAM