DEVREK GELİK PROVASINI YAPTI
Devrek Belediyespor, hafta sonu Gelikspor ile oynayacağı baraj maçı hazırlıklarını teknik direktör Murat Şahibe yönetiminde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda sürdürdü.
Bölgesel Amatör Lig ekibi Devrek Belediyespor, 5 Mayıs Pazar günü Gelikspor ile oynayacakları Baraj maçı hazırlıklarını Murat Şahibe yönetiminde bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda devam etti.  Devrek Belediyespor antrenmana düz koşu ile başlayarak antrenmanın son bölümünde ise Gelikspor ile oynayacağı maçın provasını yaptı. Antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların hırslı ve mücadeleci oldukları gözlendi. 
''Hedefimiz Ligde kalmak''
Devrek Belediyespor teknik direktörü Murat Şahibe, ''Hedefimiz ligde kalmak. Çalışmalarımız da bunun üzerine devam ediyoruz. İyi bir takımız. Oyuncularımızı da Gelikspor maçını kazanacak potansiyelde. Pazar günü seyircilerimizin desteği ile Gelikspor yenerek ligde kalacağız. Bunun içinde sahada oyuncularım ve ben elimden geleni yapacağız. Bizlere maddi ve manevi elinden gelen desteği veren Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'ta teşekkür ediyoruz''dedi. 
Baraj maçına prim
Devrek Belediyespor yönetimi Pazar günü Gelikspor ile oynanacak baraj maçına prim sözü verdi. Primin ne kadar olduğu bilinmezken Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un takımın ligde kalması halinde primi oyunculara dağıtılacağı öğrenildi.
Emre Can Bayram