GELİKDEN BİRLİK BERABERLİK ÇAĞIRISI 
Süper Amatör Ligin son şampiyonu Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur ve Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Kurnaz spor kulüplerine birlik beraberlik çağrısında bulundu. 
Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur ve Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Kurnaz, korona virüs nedeniyle ülkenin  zor günlerden geçtiği bu günlerde, 65 yaş üstü eski antrenör ve sporcuya ellerinden desteği vereceklerinin sözünü verdiler. 
Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur; 'Elimizden gelen desteği vermeye hazırız'
Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur, ''Ülkemiz korona virüsle müthiş bir mücadele veriyor. Bizlerde üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Spor camiamız büyük bir camia. Bizler bu zor günlerde kenetlenmemiz gerek. 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağına takılan bütün eski sporcu ve antrenöre elimizden desteği vermeye hazırız. Bizleri bu virüs yıkamaz. İnşallah el birliği ile bunu da atlatacağız''diye konuştu. 
Gelikspor Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Kurnaz, ''Ne ihtiyaçları varsa gidereceğiz''
Gelikspor Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Kurnaz, ''Öncelikle herkes devletimizin vermiş olduğunu kuralları yerine getirerek evde kalsın. Bu iş ciddi. Bizlerde üzerimize düşen görevi yaparız. 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağına takılan eski sporcu ve antrenörler bizlere ulaşsınlar. Ne ihtiyaçları varsa gidereceğiz. Bizler büyük bir aileyiz. Futbol bu kenttin olmazsa olmazıdır''şeklinde konuştu.