‘Baraj maçını iple çekiyoruz’ diyen başkan Alaattin Kurnaz, oldukça iddialı

BARAJ MAÇINI KAZANACAK GÜÇTEYİZ





Gelikspor  Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz,  Baraj maçını kazanacak güçte olduklarını söyledi. Bölgesel Amatör Lige çıkmaları halinde ise,  asil işlerin yeni başladığına dikkat çeken Kurnaz, “Gelikspor'a yakışır bir tesis yapmayı hedefliyoruz” dedi.

***********

Gelikspor kulüp başkanı Alaattin Kurnaz,  takımının Amasraspor ile oynadığı hazırlık maçını takip etti.

Bölgesel Amatör Lige çıkmaları halinde Gelik beldesine Gelikspor'a ait bir tesis yapmayı hedefleyen, Gelikspor Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz,  bu kapsamda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'le görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

“BARAJ MAÇINI İPLE ÇEKİYORUZ”

Gelikspor'un Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz, ''Oyuncular teknik ekip ve yönetim olarak baraj maçını iple çekiyoruz. Baraj maçını kazandıktan sonra asıl iş yeni başlıyor. Neden mi? Çünkü Gelikspor'a yakışır bir tesis yapmayı hedefliyoruz. Bugünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'le prosedürler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah Bölgesel Amatör Lige çıkarsak Gelik'de güzel şeyler olacak. Biz baraj maçını kazanacak güçteyiz. İnşallah ondan sonra da belediye başkanımız ve biz iş insanlarımızla Gelikspor'a yakışır bir tesis kazandıracağız. Tabi ki de altyapımıza da önem vererek gerekli çalışmalar yapacağız” dedi.

Emre Can Bayram