GELİKSPOR LİGE HAZIRIM DEDİ
Son şampiyon Gelikspor yeni sezon hazırlıklarını tam gaz devam ediyor. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çates Işıkspor'la hazırlık maçı yapan Gelikspor, rakibi Çates Işıkspor'u 2-0 gibi farklı skorla yenerek yeni sezon hazırım sinyalleri verdi. 
Süper Amatör Ligin iddialı takımlarından Gelikspor teknik patron Gökhan Konmuş yönetiminde kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon yarım bıraktığı Bölgesel Amatör Lig hasretini bu sezon tamamlamak isteyen son şampiyon Gelikspor, hedefi yeniden şampiyon olarak belirledi. Hazırlık maçlarıyal yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gelikspor, son olarak kendi sahasında Süper Ligin yeni ekiplerinden Çates Işıkspor ile hazırlık maçı yaptı. Gelikspor, rakibi Çates Işıkspor'u 2-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek yeni sezon öncesinde hazır olduğunun sinyallerini verdi. Öte yandan iki takımda oynadığı hazırlık maçıyla eksiklerinig görme şansını buldu.
*****
Yönetimden tam destek
Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur ve yönetimi, kenetlenerek Gelikspor antrenmanlarını ve hazırlık maçlarını kaçırmıyor. Başkan Cesur ve ekibi dün Gelikspor, Çates Işıkspor arasında oynanan hazırlık maçında da tribünde yerini alarak takımlarına destek verdi. 
Emre Can Bayram