GENÇ  MÜZİSYEN SOSYAL MEDYA'DA BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR 
23 yaşındaki genç müzisyen Tuğberk Ungün, kendi yazdığı ve seslendirdiği, 'Yok oluş'şarkısı ile sosyal medyada büyük beğeni topladı. 
Zonguldak'lı 23 yaşındaki pop müzik sanatçısı Tuğberk Ungün, kendi yazdığı ve seslendirdiği eserlerle  sosyal medya da büyük beğeni topluyor. 13 yıldır amatör olarak ilgilendiği müzikle, bir çok beste yazan Ungün son olarak okullar arası müzik yarışmasında da aldığı dereceyle kendi yolunu çizmeye başladı. Şuana kadar bir çok bestesi bulunan genç müzisyen Tuğberk Ungün, son olarak kendi yazdığı ve seslendirdiği Yok Oluş şarkısıyla adeta büyük bir çıkış yakaladı. Sosyal medya'ya attığı, 'Yok Oluş' şarkısı kısa zaman içeriside binlerce kişi tarafından beğenilerek paylaşıldı. Ungün'ün, İçimde kalan, sahil, zincir, hadi yoluna, şafak vakti, haykırdım ve tek bi başımıza olmak üzere 7 bestesi daha bulunuyor. 
Genç müzisyen Tuğberk Ungün, ''13  yıldır amatör olarak müzikle uğraşıyorum. Bir çok bestem var. Son olarak okullar arası müzik yarıişmasında derece aldım. Sonra da bu yolda ilerlemeye çalışıyorum. En son Yok oluş şarkısını yazdım ve seslendirdim. Oda sosyal medya da büyük beğeni aldı. İnşallah ilerleyen zamanlarda imkan verilirse daha güzel şeyler çıkaracağıma eminim. Bence Zonguldak'ta yerel sanatçılara biraz daha önem verilebilir. Benim gibi onlarca kardeşimiz ve ağabeyimiz var. Eğer ellerinden tutulursa iyi yerlere geleceğimize eminim''dedi.
Emre Can Bayram