GENÇLER KAZANMAK İÇİN ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİ
Zonguldak Kömürspor'un teknik patronu Cahit Terzi kendi sahalarında 3-2 mağlup ettikleri Kırklarelispor maçına değindi.
Zonguldak Kömürsporun teknik direktörü Cahit Terzi Kırklarelispor'un sahaya tam kadro ile çıktıklarını söyleyerek oyuncuların çok iyi mücadele ettiklerini ve kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
''Oyuncular kazanmak için ellerinden geleni yaptı''
Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Cahit Terzi, oyuncuların kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyerek, ''Onlar tam kadro çıktı ben çocuklara korkmamalarını söyledim. İyi mücadele ettiler. 3-2 yanında 5-2 ya da 6-2 de olabilirdi. Net pozisyonlarımız var. Çocuklar bugün kazanmak için çok iyi mücadele ettiler. Biz artık senenin bu takımda oynayabilecek gençleri hazırlıyoruz''dedi. 
''Bak maçını kazanarak sezonu galibiyetle kapatmak istiyoruz''
Bak maçını yenerek sezonu galibiyetle kapatmak istediklerini ifade eden Terzi, ''Tabi deplasmanda yenildiğimiz maçlar oluyor. İçerde ki sahada bu dez avantajı kapattık. Çocukların kendilerine öz güvenleri geldi. İnşallah çocuklar yine istekli arzulu olursa Bak maçını da yenerek son maçı da güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz''diye konuştu.
''Tezcan gelecek vaad eden bir oyuncu''
Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Cahit Terzi, Tezcanın gelecek vaad eden bir oyuncu olduğunu söyleyerek, ''Tezcan biliyorusunuz üzerinde çok ısrarla durduğumuz bir oyuncu. Zonguldak Kömürspor ve Türk futbolu için gelecek vaad ediyor. İnşallah ilerde çok iyi bir kariyere sahip olacak. Bu gidişatı bozmazsa temposunu bozmazsa Türk futbolu çok iyi bir golcye kavuşacak.''
Emre Can Bayram