Zonguldak'ta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünde donmak üzere olan yavru kuşa Gençlik Merkezi Lideri ve memuru sahip çıktı.
Zonguldak'ta geçtiğimiz günlerde sağanak yağış ve fırtına nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binası önüne yavru kuş düştü. Soğuktan donmak üzere olan kuşu farkeden Gençlik Merkezi lideri Şendoğan Uyar, kuşu elleriyle yakalayarak binanın içerisine aldı. Uyar ilk olarak yavru kuşu kurulayarak, bir kaç gün binanın içerisinde besledi. Ardından Gençlik Merkezi Lideri Şendoğan Uyar ve Gençlik Merkezi memurlarından Sinan İbrahimoğlu, eski gücüne kavuşan yavru kuşu doğaya saldı. Genclik Merkezi Liderinin yapmış olduğu bu anlamlı hareket taraftlı tarafsız herkesin kalbini fethetti. 
Gençlik Merkezi memuru Sinan İbrahimoğlu, ''Arkadaşımız Şendoğan Uyar, yavru kuşu bir kaç gün önce binanın önünde donmak üzereyken buldu. Ardından yavru kuşu kurulayarak bir kaç gün besledi. Eski gücününe kavuşan yavru kuşu ise bugün salıyoruz. Herkesin dışarıda yaşayan hayvanlara karşı biraz daha duyarlı olmasını istiyoruz. Elimiz yettiğince hayvanlar için kapımızın önüne su ve mama koyalım. Bu kış günün dışardaki hayvanlarımıza sahip çıkalım''dedi.
Emre Can Bayram