GENÇLİK MERKEZİNDEN ÖRNEK HAREKET 
Zonguldak Gençlik Merkezi, korona virüs nedeniyle evde kal çağrısına uyarak etkinliklerini uzaktan eğitimle devam ediyor. Gençlik Merkezi Liderleri ve Üyeleri sosyal medya aracılığıyla çocuklara çeşitli etkinlikler yaptırarak gençlerin boş zamanlarını değerlendirmelerini sağlıyor. 
***************
Zonguldak Gençlik Merkezi, Bakanlığının evde kal çalışmasına uyarak etkinlikleri evde yürütüyor. Gençlik Merkezi Liderleri ve Üyeleri her gün sosyal medya aracılığıyla çocuklara çeşitli etkinler yaptırarak gençlerin boş zamanlarını değerlendirilmesini sağlıyor. Öte yandan her gün düzenli olarak, resim, boyama, müzik, işaret dili ve masal anlatma etkinlikleri yapan gençler çektikleri video ile Gençlik Merkezine gönderiyor. Gönderilen videolar ise Gençlik Merkezi sayfasında paylaşılarak diğer gençlere örnek olmasını sağlıyor. 
Gençlik Merkezi Vekili Hamza Gök, ''Korona virüs nedeniyle etkinlikler iptal edildi. Bizlerde gençlerin evde boş zamanlarını iyi değerlendirilmelerini sağlamak amacıyla program hazırladık. Sosyal medya aracılığıyla gençlerle bulaşarak her gün çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Gençler evlerinde yaptıkları etkinliklerin bizlere videosunu gönderiyorlar. Bizlerde gönderilen videoları sayfamızda paylaşarak diğer gençlere örnek olmasını sağlıyoruz. İnşallah korona virüs bittiğinde gençlerle yine bulaşacağız. O zamana kadar bizlerde gençlerde sağlıkları için evde kalacaklar. Biz onlar için uzaktan eğitimle onların yanında olacağız''dedi.