ÇAKAN, MADEN İŞÇİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

 

“Bu iktidara gereken cevap sandıkta verilecek”

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan, Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun Üzülmez Şubesi’nde maden işçilerini ziyaret etti.

 

Çakan’ın seçim bürosundan verilen habere göre, gece vardiyasında çalışan ve sabahın ilk saatlerinde maden ocağından çıkan işçileri kapıda karşılayan Zeki Çakan, maden işçilerine ‘Geçmiş olsun.’ dedi. Maden işçilerinin sorunlarını dinleyen ve maden işçilerine TTK’nın kapatılmaması için mücadele edeceğinin sözünü veren Milletvekili Adayı Zeki Çakan, “Ben buraya sizlere yardımcı olmak için geldim. Zonguldak halkına ve maden işçisine yardımcı olmak için tekrardan siyasete girdim.” dedi.

 

Zeki Çakan’ın Üzülmez Müessesesi’ne yaptığı ziyarete, MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy ve partililer katıldı.

 

“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN BURADAYIZ”

 

Üzülmez’e maden ocaklarının kokusunu almak için geldiğini ifade eden Çakan, “Bugün Üzülmez’e ziyaret amacıyla geldik, maden işçilerimizin halini, hatırını sormak, madenlerimizin kokusunu almak için geldik. Ben daha öncesinde burada, madende de çalıştım. Ayağı da domuz damını da bacayı da çok iyi bilirim.” dedi. Çakan maden işçilerinin ve madencilerin sorunlarını dinledi. Zonguldak’ın durumunun iyi olmadığını ve siyasilerin çalışmadığını belirten maden işçilerine, Zeki Çakan şöyle yanıt verdi: “Bugün ben sizi, maden işçilerimizi görmek için buradayım. Zonguldak’ın sorunlarının bizler de farkındayız. Bu sorunları çözmek için buradayız ve tekrardan siyasete girdik. Siz gereken cevabı sandıkta vereceksiniz.”