GÖZLER İŞADAMINDA 
Zonguldak Kömürspor'da gözler ismir sır gibi saklanan Antalya'lı işadamında... Kırmızı Lacivertli kulübü satın almayı planlayan işadamının Cuma gününe kadar net bir karar vereceği öğrenildi. 
TFF 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da transfer yasağı ve ekonomik kriz devam ediyor. Kırmızı Lacivertli takımın tek çıkış noktası olarak gördüğünü kulübü satılması noktası hala karar aşamasında. İddiaya göre Antalyalı işadamı kulübü satınma alma kararını Cuma'ya kadar karar verecek. Bu süre zarfından işadamının kulübün bütün borçlarını araştırdığı öğrenildi. İşadamının olumlu karar vermesi durumunda ise 26 Ağustos tarihinde kongre yapılarak işadamı kulübün anahtarlarını teslim alacak. 
Zonguldak Kömürspor işadamının olumsuz cevap verme durumunda ise acil sıcak parayı arayışları içerisine girecek. Kırmızı Lacivertli takım ilk olarak Belediye Başkanı Selim Alan' çıkarak yeniden destek isteyecek. 
Öte yandan teknik direktör Serkan Afacan'ın ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen hala kadro oluşturamaması kafalarda soru işaretlerine neden oluyor. Zonguldak Kömürspor'un biran önce transfer yasağını kaldırarak prensipde anlaştığı oyuncuları kente davet etmesi planlanıyor.
Emre Can Bayram