GÖZLER MFA'DA 
Süper Lig ekibi Kayserispor'un korona virüs nedeniyle antrenmanlarda ve maçlarda kullanabileceği lisanslı korona virüs maskesi üretmesinin ardından gözler Zonguldak Kömürspor'a çevrildi. 
************
Tüm Dünya'da etkisini sürdüren ve Türkiye'de de etkisini göstermeye devam eden korona virüs nedeniyle alınan tedbirler doğrultusunda geçtiğimzi aylarda spor müsabakaları iptal edilmişti. Salgının yavaşlamasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)Başkanı Nihat Özdemir,Süper Lig 12 Haziran , TFF 1.Lig Haziran, TFF 2.Lig, TFF 3 Li ile BAL Ligi ise 18 Temmuz’da başlamasına karar verdi. 
Alınan kararın ardından bazı takımlar antrenmanlara başlayarak, korona virüs için önlemler almaya başladı. Süper Lig ekibi Kayserispor, liglerde ve antrenmanlarda kullanabileceği Kayserispor damgalı korona virüs maskesi üretti. Öte yandan talep olduğu takdirde ise lisanslı maskeler storelerden vatandaşlara da dağıtılması planlanıyor.
Kayserispor'un yaptığı anlamlı hareketin ardından gözler MFA çevrildi. Üretim yeri Zonguldak'ta olan ve yurt içinde yurt dışında bir çok takıma maske veren MFA'nın Kömürspor'a sponsor olması isteniyor. Korona virüs salgınında devletin yanında MFA'nın yine elini taşın altına atarak Kömürspor'a da sahip çıkması bekleniyor.