GÖZÜ 2 ŞAMPİYONLUKTA
1.Amatör Küme'da ligi ikinci sırada tamamlayan Tersanespor'un 53 yaşındaki tecrübeli teknik adam Ayhan Hotan, gözünü iki şampiyonluğa dikti. Son olarak Düzce Sağırlar Spor Kulübünüde çalıştırmaya başlayan Hotan, Düzce forması altında da şampiyonluk yaşayarak takımı 1.Lige çıkarmayı hedefliyor. 
*******
2.Amatör Küme takımlarından Tersanespor'a  göreve geldiği ilk yılda şampiyonluk yaşayarak 1.Amatör Kümeye yükseltme başarısı gösteren 53 yaşındaki tecrübeli teknik adam Ayhan Hotan 1.Amatör Kümede de şampiyonluk arıyor. Tersanespor Ligde 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 10 puanla ikinci sırada yer alıyor. Lider Üzülmezspor'un ise 12 puanı bulunuyor. İlk yarıyı ikinci sırada tamamlayan Tersanespor tecrübeli teknik adam Ayhan Hotan yönetiminde ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Hotan, ikinci yarı öncesinde eksik gördüğü bölgelere takviyeler yaparak takımı güçlendirmeyi hedefliyor.
Final 24 Kasım'da
Öte yandan aldığı üst üste başarıların ardından geçtiğimiz günlerde 2.Lig takımı Düzce Sağılar Spor Kulübünün teklifi üzerine orayı da çalıştırmaya başlayan Ayhan Hotan, orada da şampiyonluğu hedefliyor. 24 Kasım Pazar günü saat: 13:00'da Kocaelispor'la oynayacağı final maçı öncesinde son hazırlıklarını yapan Hotan, şampiyonluk yaşadığı eski Zonguldaklı oyuncuları da kadrosuna kattı. Deniyimli teknik adam Ayhan Hotan, Düzce forması altında da şampiyon yaşayarak takımı 1.Lige çıkarmayı hedefliyor.
Emre Can Bayram