GRUBUMUZ GEÇEN SENEKİ GİBİ ZOR BİR GRUP 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Kömürspor'un Beyaz gruba düşmesini değerlendirdi.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, çektikleri Beyaz grubun geçen sezon mücadele ettikleri Kırmızı grupla aynı zorlukla olduğu söyleyerek, önemli olan grubun zor olması değil iyi bir takım kurmaları olduğunu söyledi. 
''Önemli olan grubun zor olması değil iyi bir takım kurmamız önemli''
Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, ''Beyaz grubun öncelikle takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Beyaz grubu geçen sezon ki Kırmızı grup gibi düşünüyorum. Bence aynı zorlukla bir grup. Grubun zor olması önemli değil önemli olan biz iyi bir takım kurmamız önemli. Eğer iyi bir takım kurarsak geçen senden daha iyi yerlerde ligi bitiririz. Bizler bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz''dedi.
''Transfer yasağını en kısa sürede kaldıracağız''
 Zonguldak Kömürspor'un hedefsiz olmayacağını ifade eden Başkan Caner, ''Zonguldak Kömürspor hedefsiz olmaz. Biz büyük bir camiayız. Yoklar içerisinde kaç yıldır bu takımı buralara kadar getirdik. Yarı yolda da bırakacak değiliz. Bunun için kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu sene nasıl takımı yukarılara çıkarırız diye düşünüyoruz. Transfer yasağını da en kısa sürede çözeceğiz. Başka çaremiz yok''şeklinde konuştu.
''Kombine kartlar 150 TL'den satışa çıkacak''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kombine kartların satışa çıkacağını belirterek, ''Önümüzde ki günlerde kombine kartları piyasaya süreceğiz. Ondan gelecek sıcak parayla bir nebze olsun rahatlamayı planlıyoruz. Kombine kartları 150 Tl'den satışa çıkaracağıZ. Herkes kombine kartına alarak takımına destek verecek. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bizler bunun üstesinden geleceğiz. Nasıl zor şartlar altında 2 şampiyonluk elde ettiysek yine aynı havayı yakalayarak yine güzel günler göreceğiz''diye konuştu.
Emre Can Bayram