HACI DEMİR HOCA VE ONUR ERİŞ KONUSUNA DEĞİNDİ

Zonguldak Kömürspor'un Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir,önceliklerinin 
takımdaki oyuncuların borçlarını kapatmak olduğunu söyleyerek, yeni sezonda takımın başına dışarıdan bir hoca düşündüklerini ve Onur Eriş'i kiralama yönetimiyle geri almak istediklerini söyledi.

''Önceliğimiz mevcut futbolcuların borçlarını kapatmak''

Zonguldak Kömürspor'un Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, ''Şuanda ekonomik yönde dar boğazdayız. Diğer takımlarda büyük sıkıntılar çekiyor. Mevcut futbolculara borcumuz bor. Önceliğimiz oyuncularımızın borçlarını kaptmak. Ondan sonra da bu dar boğazdan çıkmamız gerek. Bayrama kadar yönetimle bir toplantı yapacağız. Zonguldak Kömürspora destek verecek kişileri yönetime alacağız. Sonrada yeni sezon çalışmalarına başlayacağız.''

''Başkan Caner'le yola devam etmek istiyoruz''

Başkan Caner'le yola devam etmek istediklerini ifade eden Demir,''Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner'le bir sorunumuz yok. Onun bizle varsa zaten söyler. Biz onunla yürümeye devam etmek istiyoruz. O bu takıma yeri geldi işinden daha çok önem verdi. Onunla 2 şampiyonluk yaşadık. Başkanımız Süleyman Caner'le bu yolda devam etmek istiyoruz''diye konuştu.

''Mevcut kadroyu korursak şampiyon oluruz''

Zonguldak Kömürspor Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, mevcut kadroyu korayacaklarını söyleyerek,''Mevcut kadroyu korumak istiyoruz. Bu sezon şanssızlıklar yaşadık. Bu ekonomik dar boğazda mevcut kadaroyu korursak bence bu sezon şampiyon oluruz. Çünkü biz gibi diğer takımlarda sıkıntıda. Bu takımı korursak bana göre gelecek sezon şampiyon oluruz.

''Onur Eriş'i kiralayarak geri alabiliriz''

Ekonomik sorunları çözersek Onur Eriş'i geri alacaklarını ifade eden Demir,''Yeni sezonda ekonomik sorunları aşarsak Onur Eriş'i geri alırız.Samsunspor Yönetimiyle de konuştum. Onlarda Onur'u bie kiralama konusunda söz verdi. Eğer gelecek sezon aynı kadroyu korursak Onur Eriş'i kadrumuza katacağız. O her zaman bizim için çok büyük güç''şeklinde konuştu.

''Dışarıdan bir hcoa düşünüyoruz''

Zonguldak Kömürspor'un Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir,''Cahit hoca ayrılacağını açıkladı. Saygı duyuyoruz. Bizde yolumuza bakacağız. Ama gördük denedik. Cahit hoca olsun Şenol hoca olsun. Artık buradan hoca istemiyoruz. Yönetim olarak dışarıda hoca düşünüyoruz.  Yeni sezonda dışarıdan bir hocayı takım başına getireceğiz''dedi.

Emre Can Bayram