Ulaştırma Demiryolları Hak Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Şener Yalçınkaya, İl Temsilcisi Deniz Apı ve sendika üyeleri bugün Mevlid Kandili kapsamında gar çalışanlarına ve yolculara kandil simidi dağıttı. 

Ulaştırma Demiryolları Hak Sendikası’nın yapmış olduğu sosyal faaliyet yolculardan övgü aldı. Ardından Ulaştırma Demiryolları Hak Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Şener Yalçınkaya, İl Temsilcisi Deniz Apı ve sendika üyeleri, Gar Müdürü Besin Çetin’i makamında ziyaret ederek, kandil simidi ikram etti. Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sendika üyeleri çalışmalarında başarılar diledi.

‘’Amacımız birlik ve beraberlik’’

Yalçınkaya,  sosyal faaliyet kapsamında kandil simidi dağıttıklarını söyleyerek, "Amacımız bu güzel günde birlik beraberlik içerisinde olmak. Mevlit Kandili kapsamında yolcularımıza ve gar çalışanlarına kandil simidi dağıttık. Görüyoruz ki gar çalışanlarımız ve yolcularımız bu etkinlikten çok memnun oldu. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Buradan tüm İslam âleminin mübarek mevlid kandilini kutluyoruz’’ dedi.

Emre Can BAYRAM