HAKEM BİLETİMİZİ KESTİ
90 dakika boyunca güçlü rakibi Samsunspor karşısında direnen Zonguldak Kömürspor, hakem hataların eklenmesiyle mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
10 bine yakın taraftarı ile ligin iddialı takımlarından Samsunspor karşı istediğini oyuna ortaya koyaman Zonguldak Kömürspor hakem hatalarınında eklenmesiyle saha ve seyircisi önünde 2-0 mağlup oldu.
********
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 11'inci hafta mücadelesinde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda Samsunspor'u konuk etti.  Karşılaşmayı Sinan Dereci yönetiminde Ömer Lütfi Aydın ve Ali Rıza Öztürk triosu yönetti. 
Zonguldak Kömürspor sahaya Sinan, Cenk, Hakan, Ramazan, Emre Can, İsmail, Muammer, Serhat, Onurcan, Mehmet Gürkan ve Görkem 11'ile çıktı.  Kulübede ise Oğuzhan, Muhammet Atakan, Metin, Onur, Yiğit ve Berkan yer aldı.
İlk yarıda sessizlik
10 bine yakın seyirci desteği  ilk yarıya başlayan Zonguldak Kömürspor gol için fırsatlar bulsa da değerlendiremedi. Konuk ekip Samsunspor ise ilk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtmaya çalışsa da sonuç alamadı. İlk yarıda her iki takımda istediği golü bulamayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. 
İkinci yarıda olmayan gol ve ofsayt
İlk yarıya oranla daha tempolu başlayan konuk ekip Samsunspor, 67'inci dakika da Bahattin'in aşırtma vuruşu üst direğe çarpıp yerden seken topu İsmail zorda olsa çıkardı. Ardından maçın orta hakemi Sinan Dereci pozisyon için teredütte kalsa da golü verdi. Hakemin golü vermesinin ardından Zonguldak Kömürspor teknik heyet ve futbolcular gole itiraz etse de sonuç alamadı. Golün ardından farkı arttırma çabası içine giren Samsunspor uzatma dakikalarında kaleci Sinan Ören'in topu kurtarmak isterken Bahattin'i yerde bırakması sonucunda maçın hakemi Sinan Dereci penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Bahattin topu ağlarla buluşturarak durumu 2-0 getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor maçı 2-0 kaybetti.  Zonguldak Kömürspor Samsunspor mağlubiyetinin ardından 18 puada kalarak 5'inci sırada girdiği haftayı 6'ıncı sırada kapattı. Zonguldak Kömürspor 17 Kasım Pazar günü 1922 Konyaspor'a konuk olacak.
Emrecan ve Gökoğlan sahada yoktu
Zonguldak Kömürspor teknik direktör Serkan Afacan'ın değişikliği şaşkınlıklara neden oldu. Maç genelinde bir olumlu hareketi olmayan Emre Can Çoşkun'un 69 dakika sahada kalması ve ayrıca hala hazır olmayan Yiğit Gökoğlan'ın oyuna dahil olması tartışmalara neden oldu. Öte yandan Emre Can Çoşkun'un yerini Berkan Akdeniz'e bırakması teknik direktör Serkan Afacan'ın aldığı en doğru karar olarak nitelendirildi. Öte yandan Yiğit Gökoğlan sahada kaldığı 7 dakika da hiç bir varlık gösteremedi. 
Sahaya maske ile çıktılar
Zonguldak Kömürspor  kendi sahasında 2-0 mağlup olduğu Samsunspor maçı öncesinde 2-8 Kasim Lösemeli cocuklar icin farkindalık yaratmak amacıyla sahaya maske ile cıktı. Zonguldak Komürsporun bu anlamli hareketi tribünlerden büyük alkış aldı.
Emre Can Bayram

TOPLU SONUÇLAR
Amedspor-Bakspor:2-1
Hekimoğlu Trabzon-Şanlıurfa:5-0
Hacettepe-Sarıyer:1-4
İnegöl-Gümüşhane:1-0
Kırklareli-Pendik:0-1
Manisa FK-Tarsus İ.Y.:4-0
Sancaktepe-1922 Konya:2-0
Yeni Çorum-Afyonspor:4-2
Zonguldak Kömürspor-Samsunspor: 0-2
SAHA: Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu
HAKEMLER: Sinan Dereci**, Ömer Lütfi Aydın**, Ali Rıza Öztürk**
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan**, Cenk**, Hakan*, Ramazan**, Emre Can*(Dk.69 Berkan**), İsmail**, Muammer**, Serhat**, Onurcan*(Dk.76 Metin**), Mehmet Gürkan**, Görkem**(Dk.83 Yiğit?)
SAMSUNSPOR: Nurullah**, Caner**, Yalçın**, Gökhan**(Dk.67Bahattin***), Erkan**, Gudio**(Dk.86 Onur*), Oğuz**, İlyas**, Gökhan**, Ferhat**, Atabey**(Dk.47 Ahmethan**)
GOLLER: Dk.69,90(P) Bahattin Köse(Samsunspor)