Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Cahit Terzi kendi sahalarında 2-1 mağlup oldukları Menemen Belediyespor maçına değindi. 
Zonguldak Kömürspor'un teknik patronu Cahit Terzi, hakem hatalarından ve zeminden kaybedilen puanlar olmasa çok rahat play off'un içinde olabileceklerini söyledi. 
''Hakem hatalarından 10 15 puan kaybımız var''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cahit Terzi, hakem hataları yüzünden 10 15 puan kayıpları olduğunu söyleyerek, ''Çocukları verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Seyircilerimizde gerçekten bu takımı destekliyorlar. Bu müsabakada biraz daha artmıştı seyirci sayımız. Lig başından beri en az 7-8 maçımızda hakem hataları ön plana çıkıyor. Bunlardan dolayı en az 10-15 puan arası da puan kaybımız var. Bir takım için gerçekten büyük bir kayıp. Kötü zemine rağmen haksız yere kaybettğimiz puanlar olmasaydı eğer çok rahat play-off içerisinde olabilirdik. Maalesef yanlış çalınan bayraklar ve yanlış çalan düdüklerle şu an 33 puandayız''dedi. 
''Mustafa, Semih ve Hüseyin'de sakatlıklar var''
Mustafa, Semih ve Hüseyin'da sakatlıklar olduğu ifade eden Terz, ''Takımda eksikler var ama 4-5 eksikle Sivas’a gitmiştik ve 4-1 yenmiştik. Bu nedenle ben eksik kabul etmiyorum. Takımdaki çocukların hepsi oynayabilecek kapasitedeler. Onlara da şans geliyor. Semih’in sakatlığı adale yırtığı ile ilgili. Mustafa’nın da dizinde yırtık var. 2 hafta gibi bir süre oynmayacaklar. Hüseyin dizinde ufak bir problem var. Onu da kontrol amaçlı oynatmayabiliriz''dedi. 
Emre Can BAYRAM