HAKEMLERDEN ANLAMLI KAMPANYA 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından, korona virüs şühesi nedeniyle karantina altına alınan İl Hakemi Eren Ferhat Çelik ve eşi Tuğçe Çelik'e moral vermek için, 'güçlükal EFÇ' kampanyası başlattı. 
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD)Şubesi Başkanı Ümit Kaya, korona virüs şühesi nedeniyle karantina altına alınan İl Hakemi Eren Ferhat Çelik ve eşi Tuğçe Çelik'e moral vermek için, 'güçlükal EFÇ' kampanyası başlattı. Kampa kapsamında herkes  çekmiş olduğu videoları derneğe gönderecek. Kampa sonunda ise çekilen videolar Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği sayfasında yayınlanacak. Amaç ise korona virüsü şüphesi nedeniyle tedavi altına alınan Çelik çiftine moral vermek. 
*******
Kampanya'ya ilk destek Başkan Kaya'dan geldi
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ümit Kaya, başlatılan 'güçlükal EFÇ' kampanyasına ilk desteği kendisi verdi. Başkan Kaya, 'Sevgili Eren ve Tuğçe dualarımız sizinle.Biz evde kaldık sizde güçlü kalın''dedi. Öte yandan bütün hakemlerin çektikleri videolarla 'güçlükal EFÇ' kampanyasına destek vermesi bekleniyor.