Kilimli yüzme havuzunda yapılan okullararası Yıldız Erkek ve Kızlar yüzme müsabakalarında TED Zonguldak Koleji Yıldız Erkekler takımı rakiplerine büyük fark atarak 1.oldu.Yoğun katılımın gerçekleştiği müsabakalarda sporcular kıyasıya mücadele ettiler. 3 yıldır tüm kategorilerde şampiyonluk yaşayan TED Zonguldak Koleji sporcuları bu alışkanlıklarından vazgeçmeyerek 4.kez mutlu sona ulaştılar.

     TED Zonguldak Koleji yüzme branşı sorumlusu Mehmet GEBEDEK yaptığı açıklamada ;alt yapıya verdiğimiz önemin meyvelerini topluyoruz.Şampiyon sporcularımız ilkokul üçüncü sınıftan itibaren disiplinli bir çalışma temposu içinde yetişiyorlar.Kademeli olarak takımımıza sürekli takviye yapıyoruz.Minikler, küçükler ve yıldızlarda yıllardır şampiyonluk sevinci yaşayan sporcularımız gözlerini Türkiye Şampiyonasına diktiler.

     Hepimiz önce Bursa ilinde yapılması planlanan gruplar müsabakalarına dereceye girmek ve ardından Türkiye Şampiyonasına katılmak.Bu hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımız devem etmektedir.

   Bu süreçte desteklerini esirgemeye, her zaman yanımızda olan Kurucu Temsilcimiz Sayın Burçin BAHADIR’a ve Sayın Ali Demirtaş’a , okul müdürlerimize ,beden eğitimi  bölümü arkadaşlarımıza,okul personelimize ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

 

23 Altın

8 Gümüş

14 Bronz

45 Madalya kazanmışlardır.