TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta play-off mücadelesi veren  temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 25. Hafta karşılaşmasında 5 Mart Pazar günü saat 14.00’te deplasmanda ligde şampiyonluk mücadelesi veren  İskenderunspor’ a konuk olacak.  
Bu karşılaşma öncesinde Kırmızı-lacivertli takım, bugün  Kilimli ilçe Stadı’nda yaptığı son çalışma  ile hazırlıklarını tamamladı.  
Zonguldak Kömürspor, yarın saat 11.00’de Zonguldak’tan ayrılarak karayolu ile maçın yapılacağı yer olan İstanbul’a hareket edecek.  İstanbul’da özel bir otelde geçeyi geçirecek olan temsilcimiz, Pazar günü ise maçın başlama saatini beklemeye başlayacak.
5 OYUNCU İSTANBUL’A GETİRİLECEK
Kırmızı-lacivertli ekipte  hafif sakatlıkları bulunan defans oyuncusu Hakan Çevik, sağ kanat oyuncusu Fatih Bektaş,  golcü oyuncu Embiya Ayyıldız, orta saha oyuncusu Ercüment Eray Ataklı ve sol kanat oyuncusu Oğuzhan Matur’un yarınki kafilede yer alacağı öğrenilirken,  Pazar günü İskenderunspor maçında forma giyip giyemeyeceği ise maç günü belli olacak. 
Z.KÖMÜRSPOR, İSKENDERUNSPOR’U 2-1’LE GEÇMİŞTİ…  
İki takım  ilk devrenin 7. Haftasında  Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda karşı karşıya gelmişti.  Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor kendi saha ve seyircisi önünde İskenderunspor’u  Emre Kara ve Eyüp Akcan’ın golleri ile sahadan 2-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi olmuştu.   
DÜDÜK YUSUF ADNAN KENDİRCİLER YÖNETECEK
İskenderunspor- Zonguldak Kömürspor  karşılaşmasını  Şanlıurfa Bölgesi Klasman hakemlerinden Yusuf Adnan Kendirciler yönetecek. Kendirciler’in yardımcılıklarını ise Orhan Timurtaş ve Recep Gündüz yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Yusuf Aydın olarak açıklandı.
Z .KÖMÜRSPOR 38 PUANLA 8. SIRADA
Lig’de oynadığı 23 maçta 11  galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi ile  37 puanla 8. sırada yer alan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, kalesinde 26 gol görürken, rakip filelere de 26 gol kaydetti.  
İSKENDERUNSPOR 43 PUANLA 3. SIRADA
Ev sahibi  İskenderunspor ise oynadığı 23  maçta 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 yenilgi ile 43  puanla 3. sırada.  İskenderunspor 23 maçta kalesinde 19 gol görürken rakip filelere ise 32  gol kaydetti.
MAÇLARIN TAMAMI 5 MART PAZAR GÜNÜ OYNANACAK
Saat: 14.00 M. Fehmi Gerçeker Stadı, Karacabey Beledieyspor- 1961 Trabzon FK (Hakem: Volkan Okur)
Saat: 14.00 Eyüp Stadı, Zonguldak Kömürspor- İskenderunspor (Hakem: Yusuf Adnan Kendirciler)
Saat: 14.00  Serik İsmail Oğan Stadı, Serik Beledieyspor-Sarıyerspor (Hakem: Eren Özyemişcioğlu)
Saat: 14.00 Gazi Stadı, Kastamonuspor-Pazarspor (Hakem: Sefa Yılmaz)
Saat: 14.00 Kırşehir Ahi Stadı, Kırşehirspor-Bucaspor 1928  (Hakem: Burak Taşkınsoy)
Saat: 14.00 Kocaeli Stadı, Kocaelispor –Uşakspor (Hakem: Yalçın Taşkınfurat) 
Saat: 14.00 Van Atatürk Stadı,  Vanspor- Kırklarelispor (Hakem: Onur Bingöl)
Saat: 14.00 Etimesgut Belediye Atatürk Stadı,  Etimesgut Belediyespor-Fethiyespor (Hakem: Ahmet Ecevit)
Saat: 14.00 TCDD Ankara Demir Stadı, Ankara Demirspor-Balıkesirspor (Hakem: Erdem Demirtaş) 
Diyarbekirspor-Adıyaman FK  (Hükmen 0-3)
PUAN DURUMU

U16 Türkiye Şampiyonası’nda gergin anlar yaşandı! U16 Türkiye Şampiyonası’nda gergin anlar yaşandı!

Haber: Selçuk KOÇAKLI