HEDEF 2 YIL İÇERİSİNDE 3.LİG
Devrek Belediyespor'dan büyük atılım... Bölgesel Amatör Lig takımı yeni teknik patron İlhan Özer yönetiminde geleceğin takımını kurarak 2 yıl içerisinde 3.Ligi hedefliyor. Geleceğin takımının kurulması noktasında 600 bin liralık bütçe ile genç ve dinamik bir takım kurulacak. 
Bölgesel Amatör Lig takımı Devrek Belediyespor Kulüp Başkan Çetin Bozkurt yönetiminde yeni sezon öncesinde çalışmalara başladı. İlk olarak kulübün başına Kardemir Karabükspor'un hocası İlhan Özer'i getiren Bozkurt, transfer çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Transferde ince eleyip sık dokuyan kırmızı beyazlı takım, geleceğin kadrosunu kurma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Hedefi 3.Lig olarak belirleyen Devrek Belediyespor proje takımı oluşturarak 2 yıl içerisinde hedeflediği 3.Lige ulaşmayı planlıyor.
600 bin liralık bütçe oluşturuldu
Yeni sezonda hedefi şampiyon olarak belirlemeyen Devrek Belediyespor yönetimi yeni sezon bütçesini de açıkladı. Kırmızı Beyazlı takım yönetim bu sezon yaklaşık 600 bin liralık bütçe ile teknik heyet ve yönetimin belirlediği futbolcularla iskelet kadro kurarak geleceğin takımı kuracak. Bu takım yeni sezonda kaynaşacak, kemik bir kadro olacak. Gelecek sezon ile aynı kadroya yapılacak takviyelerle şampiyonluk hedefi konulacak. 
Genç ve dinamik bir takım kuralacak.
Devrek Belediyespor'un yeni teknik patronu İlhan Özer, geleceğin kadrosunu kurma yolunda çalışmalarına başladı. Özer, Düzce Karabük, Bartın, Mersin, Antalya, İstanbul, Ankara gibi illerden 18 Temmuz Perşembe günü yaklaşık 20 futbolcu'yu İlçeye davet etti. Bu futbolcularla birlikte Zonguldak ve çevresinden de dahil olacak futbolcular arasında Devrek İlçe Stadı’nda Teknik Direktör İlhan Özer takımda kalacak futbolcuları belirleyecek bu futbolcularla sözleşme imzalanacak. Ardından da 2 yıl içerisinde genç ve dinamik bir takım yaratılarak şampiyonluğa ulaşılacak. 
Top başı 1 Ağustosta
Kırmızı Beyazlı takım teknik patron İlhan Özer yönetiminde 1 Ağustos tarihinde top başı yaparak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Devrek Belediyespor ardından da 18 Temmuzda seçmeleri yaparak geleceğin kadrosunu kuracak. 
Tesisde tamam
Zonguldaklı ve İngiltere devi Arsenal'da forma giyen ünlü futbolcu Mesut Özil'in Devrek İlçesin'de yapımını üstlendiği “Devrek Belediyespor Mesut Özil” tesislerinin önümüzdeki günlerde inşaatına tekrar başlaması planlanıyor.  Tesisin yeni sezona yetişemediği için kırmızı beyazşlı oyuncuların yeni sezonda kayyuma devredilen bir yurdun tesis olarak kullanılacağı öğrenildi.  
Emre Can Bayram