Transferde henüz sessizliğini bozamayan Zonguldak Kömürspor, sol bek Batuhan Kaya’yı listeye ekledi
HEDEFTEKİ SOL BEK BATUHAN KAYA
Yarın yapılacak olağan genel kurul sonrası  transferde harekete geçmesi beklenen kırmızı-lacivertli takım, sol bek için rotasını Elazığ’a çevirdi. 3’üncü Lig takımı Elaziz Belediyespor’un 22 aşındaki sol bekini gündemine alan Zonguldak, 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan geç oyuncu için şartları zorlayacak.
***************

Zonguldak Kömürspor’da  şuan için gündemin ikinci sırasında yer alan transfer çalışmaları sessiz bir şekilde sürüyor. İlk olarak yarınki olağan genel kurulu düşünen kırmızı-lacivertli takım, sonrasında oluşacak yeni yönetimle birlikte bütçeye göre transferde düğmeye basacak. 
Sessiz ancak derinden bir şekilde sürdürdüğü transfer çalışmaları kapsamında perde arkasında temasta olduğu isimlerle ön görüşme yapan kırmızı-lacivertli takım, geçtiğimiz sezonda sıkıntı yaşadığı sol bek bölgesi için araştırmalarına devam ediyor. Bu bölge için ilk olarak Karşıyaka’dan Onur Kıntaş’ı gündemine alan kırmızı-lacivertli takımda liste kabarıyor. İzmir ekibiyle sözleşmesi biten sol beki transfer listesinde tutan Zonguldak Kömürspor, yine sol bek mevkii için rotasını bu kez Elazığ’a çevirdi.  Muhakkak sol bek transferi yapacak kırmızı-lacivertli takımın transfer listesine giren futbolcu Batuhan Kaya… 3’üncü Lig takımı Elaziz Belediyespor’da forma giyen ve bu sezon 20 maçta süre alan futbolcuyu transfer etmek isteyen kırmızı-lacivertli takım, futbolcunun kulübü ile 2020 yılına kadar olan sözleşmesine çözün arıyor. Futbolcunun da gelmeye sıcak bakması durumunda şartları zorlaması beklenen Zonguldak Kömürspor’un bu transferi kongre sonrası bitirmeyi hedefliyor. 
TALİPLERİ ÇOK
Zonguldak Kömürspor’un da transfer listesinde yer alan genç sol bek oyuncusu, bu sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Elaziz Belediyespor’da bu sezon 20 maça çıkan genç oyuncunun 1’inci ligden talipleri olduğu gibi  Zonguldak Kömürspor ile birlikte birçok 2’nci Lig kulüpleri Batuhan’ı transfer listesine aldı.  1. Lig takımlarının yanı sıra Ankara Demirspor ve  Fethiyespor’un da genç futbolcuyu için Elaziz Belediyespor’un kapısını çalacağı öğrenildi.

Eren ARSLANYILMAZ
***Zonguldak Kömürspor transferde sessizliğini sürdürüyor


BATUHAN KAYA’NIN KARİYERİ

U21 Ligi: 37 maç/1 gol
Türkiye Kupası: 1 maç
TFF 3. Lig: 21 maç
Elit Akademi Ligi U19: 52 maç / 7gol
Akademi Ligi U17: 24 maç / 7 gol


2 SEZONDA 22 MAÇA ÇIKTI

Elazığspor altyapısında yetişti
11 yıl önce Üçyüzlü Esengücüspor’da futbola başlayan ve bu süreçte dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, 3 yıl sonra Elazığspor’a transfer oldu. o dönem 1’inci Ligde mücadele eden Elazığspor’un altyapısında 6 sene top koşturan Batuhan Kaya, 2017 yılında Elaziz Belediyespor’a transfer oldu. Elazığ’ı 3’üncü Ligde temsil eden Elaziz Belediyespor’a transfer olarak aynı zamanda profesyonelliğe geçiş yapan genç sol bek, 2 sezondur 3’üncü Ligde boy gösteriyor. Elaziz Belediyespor’da ki ilk sezonunda sadece 2 maçta süre alan Batuhan, geçtiğimiz sezon 20 maçta görev aldı.