HEKİMOĞLUNU YENECEK GÜÇTEYİZ
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu kendi sahalarında konuk edecekleri Hekimoğlu Trabzon maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Hacettepespor oyuncularının kendilerini iyi markaja aldıklarını söyleyerek, Hekimoğlunu yenecek güçte olduklarını ve Hekimoğlunu yenerek seri galibiyetler alacaklarını söyledi. 
''Hacettepespor oyuncuları forvet hattımızı iyi markaja aldı''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Hacettepe takımının kendilerini iyi markaja aldıklarını söyleyerek, ''Amacımız play off hattını yakalamaktı. malaesef olmadı. Bu maçtan ümitliydik. Çorum maçını 2-0'dan 2-2 getirdik. Belki son saniyedeki topumuz girseydi galip gelecektik. Hacattepe maçından da 3 puanla ayrılmak istiyorduk. Ama takımımızı iyi incelemişler. Forvet hattındaki oyuncularımızı iyi markaja aldılar. Takım bu markanın neticesinde aynın zamanda sahanın sentetik olması nedeniyle istediğimiz futbolu ortaya koymamıza engel oldu. Gönül isterdiki 3 puanla ayrılalım. Ama malesef gerçekleştiremedik''diye konuştu 
''Hekimoğlunu yenecek güçteyiz''
Hekimoğlunu yenecek güçte olduklarını ifade eden Başkan Caner, ''Amacımız Hekimoğlu Trabzon maçından galip ayrılmak. Bir seri yakalayabilmek. İnşallah bunu beciririz. Futbolcularımızın bunu yapacak kabiliyetleri var. Taraftarımızın desteği ile sahadan 3 puanl ayrılacağız''dedi.
Emre Can Bayram