Zonguldak Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi kampusunda, 1.Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula’nın hazırlamış olduğu resim sergisi ile “Gençlik, Şuur, Özgüven” konulu konferansı verildi.

Konferansa, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, 1.Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, İşkur Müdürü Gönül Demirsu, Basın İlan Kurumu Müdürü Ali Nuhoğlu, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel katıldı.

Emniyet Müdürü Metin Turanlı,”Polis düşmanlarına kapak olsun diye polis sanatçı getirdik. Sizin ağabeyiniz kardeşiniz olduğunu göstermek amacıyla sanatçı olan 50 yıldır çalışan ölümüne her yola gitmek istediğim kişiyle sizin karşınıza çıktım” dedi.

 

1.Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula,”Ülkesiyle ilgili insanlık alemi için buradayım.Beni kaportacı olarak tahmin ediyorum. Sanatımı niye yaptığımı değil neden yaptığım önemli. Özellikle gençleri hedefliyorum. Çünkü onlar bizim geleceğimiz” diye konuştu.

Emre Can BAYRAM