HER GEÇEN GÜN  OYNADIĞIMIZ FUTBOLUN ÜZERİNE KOYUYORUZ. 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, deplasmanda 4-1 kazandıkları Hekimoğlu Trabzon maçına ve hafta sonu konuk edecekleri Şanlıurfa maçına değindi.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, son dakika kurulan bir takım olmalarına rağmen her gün oynadıkları futbolun üzerine koyduklarını söyleyerek, hafta sonu konuk edecekleri Şanlıurfa maçına yediden yetmişe herkesi beklediklerini  söyledi. Caner ayrıca biran önce Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zeminin yenilenmesi gerektiğini ifade etti. 
''Son dakika kurulan bir takımız''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  son dakika kurulan bir takım olduklarını söyleyerek, ''Bu bizim için çok büyük bir sevinç. Bu sevinci bu mutluluğu bizlere yaşatan tüm futbolcularımıza ve bizleri yanlız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Zor bir yola giriyoruz. Her zaman söylüyorum son dakika kurulan bir takımız. İyi bir kamp dönemi geçiremedik. Son dakika kurduğumuz için. Ama buna rağmen her maçta üzerine koya koya ekliye ekliye iyi olma yolunda ilerliyoruz''dedi. 
''Biran önce zeminin yenilenmesi gerek''
Biran önce zeminin yenilenmesi gerektiğini ifade eden Başkan Caner, ''Evet kendi sahasmızdaki maçta puan kayıplarımız oldu ama puan kayıplarının büyük ölçüsünde zeminin azizliğine uğradık. Takımımız özlendiği gibi pas yüzdesi yüksek bir takım. Zemin iyi olursa göze hoş gelen lehimize olan bir futbol oynarız. Zemkin kötü olunca bu pas tarafiği aksıyor. İstediğimiz futbolu ortaya koyamıyoruz. Dolayısıyla artık zeminin yapılması lazım. Artık tribünden vazgeçtim zemin yapılsın. Kaçtane bakana bunu anlattım. Artık tribünden vazgeçtim artık sahayı yapın diye. Zeminin artık bakımı yada ihalesi yapılsın. Ara pansumanlarla yapılacak bir olay değil bu. İnşallah Zonguldakspor'a yakışır bir zemin yaparlar''diye konuştu. 
''Şanlıurfa maçına herkesi bekliyoruz''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu konuk edecekleri  Şanlıurfa maçına herkesin maça gelerek takımlarına destek vermesi gerektiğini belirterek, '''Bu hafta Şanlıurfaspor ile oynayacağız. Rakibimiz son sırada olabilir ama hiç bir zaman küçümsemeyeceğiz. Mühim olan bizim iyi bir futbol ortaya koymamız. Rakipden daha fazla biz isteyeceğiz. Kazanmayı arzu edeceğiz. Bizim gücümüz taraftarımız. Taraftarımızda inşallah Pazar günü maça gelerek takımlarına destek verirler. 90 dakika boyunca takımlarına destek verirler. Eski günlerde olduğu gibi yine aynı şekilde bir tane boş yer kalmasın. İlçelerden belediye başkanlardan da Pazar günki maça yardımcı olmalarını bekliyorum''ifade etti.
Emre Can Bayram