Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda Çabalarımızı daha da artırarak her günü bayram sevinciyle yaşanan bir kenti hep birlikte ortaya çıkaracağız. Her geçen gün, Çaycuma’da her şey çok daha güzel olacak” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kantarcı mesajında, “On bir ayın sultanı ramazanı tamamlayıp bir bayrama daha eriştik. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirip sevinç ve mutlulukları çoğalttığımız bu özel günü, her şeyin çok daha güzel olacağı umudunun çığ gibi arttığı bir zamanda karşılıyoruz.  Tüm kurum ve kurallarıyla işleyen eksiksiz bir demokrasiyi kurmuş, her vatandaşını insanca yaşam koşullarına ulaştırmış, hukuku her şeye egemen kılmış, yoksulluğu ve yolsuzluğu tarihe gömmüş, dünya insanlığı içinde onurlu yerini almış bir ülkeye ulaşmanın her zamankinden daha yakın olduğunu bilmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz.  İçinden geçtiğimiz zor koşullarda, ülkemizdeki huzur ve barış ortamını güçlendirip yarınlara daha bir umutla yönelmemizi sağlayan bu durum bayram coşkumuzu daha da artırıyor” dedi.

 

 

ÇAYCUMA’DA DA HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

 

Kantarcı açıklamasını, “Çaycuma Belediyesi olarak insan odaklı bakışımız, demokratik anlayışımız ve güçlenen kurumsal yapımızla herkese eşit ve adil hizmet vererek, kentsel yaşam kalitesinin artırılması kadar, ilçemizde huzur ve barış ortamının gelişmesi için de çaba harcıyoruz. Çaycuma’nın yalnızca altyapısını geliştirip, estetik düzenlemelerle çağdaş bir görünüm kazanması için değil, toplumsal dayanışmasının, kardeşlik duygusunun artması için de emek veriyoruz. Tüm Çaycumalılar çok iyi biliyor ki, bu çabalarımızı daha da artırarak her günü bayram sevinciyle yaşanan bir kenti hep birlikte ortaya çıkaracağız. Her geçen gün, Çaycuma’da her şey çok daha güzel oluyor. Bu duygu ve düşüncelerle, başta aziz hemşehrilerim olmak üzere tüm ulusumuzun Ramazan Bayramını kutluyor, insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” diyerek tamamladı.