HIRS+MÜCADELE= GALİBİYET

Zonguldak Kömürspor  90 dakika boyunca tek kale oynadığı Amed Sportif Faaliyetlerini 1-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı.
******
Zonguldak Kömürspor 90'da güldü. Zonguldak Kömürspor sezonun ikinci maçında saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Amed Sportif Faaliyetlerini Serhat'ın 90+3'üncü dakika da attığı muhteşem golle 3 puanı aldı.
TFF 2.Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Pazar günü sezonun ikinci maçında Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda Amed Sportif Faaliyetlerini konuk etti.Karşılaşmayı Ozan Bileyci, Salim Şanlıer ve Ogün Kamacı triosu yönetti. Zonguldak Kömürspor sahaya Sinan, Cenk, Hakan, Ramazan, İsmail, Muhammer, Serhat, Onurcan, Berkan, Mehmet ve Görkem 11'ile çıktı.
İlk yarıda istedik olmadı
Geçtiğimiz hafta Manisa deplasmanında 1-0'lık mağlubiyetle sezona kötü bir başlangıç yapan Zonguldak Kömürspor sahaya 3 puan için çıktı. Saha ve seyirci avantajı ile ilk yarıya başlayan Zonguldak Kömürspor, adeta ilk yarıda rakibine pozisyon vermedi. Kırmızı Lacivertli ekip sağlı sollu ataklarla rakip kaleye gol için yüklense de bir türlü sonuç alamadı. Zonguldak Kömürspor ilk yarıda aradığı golü bulamayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. 
Gol kilidini Serhat açtı
İkinci yarıya aynı istek ve arzuyla başlayan Zonguldak Kömürspor Ramazan, Gürkan ve Serhat'la rakip kaleyi yoklasa da kaleci Serkan izin vermedi. Son dakikalara doğru baskıyı iyice arttıran Zonguldak Kömürspor 90+3'üncü dakika da Serhat'ın ceza sahası içinde ki sert şutu 90'a girdi.(1-0)Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor maçı 1-0 kazandı. Kırmızı Lacivertli ekip Amed galibiyetiyle birlikte sezonun ilk galibiyetini aldı. Zonguldak Kömürspor genç ve dinamik kadrosuyla 90 dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmayarak mücadelesinden ödün vermedi. 
Ultras'dan anlamlı hareket
Zonguldak Kömürspor'un taraftar grubu Ultras Kırkkalede eşi tarafından boğazı kesilerek öldürülen Emine Bulut ve tüm kadınlar için farkındalık yaratmak amacıyla "Anne Lütfen Ölme"pankartı açtı. Taraftarların açtığı pankart tribünlerden büyük alkış aldı.
Yılmaz'ın şutu direkte patladı
Zonguldak Kömürspor'un şampiyonluklarında  büyük pay sahibi olan ve geçtiğimiz sezon Amed Sportif faaliyetlerine transfer olan Hüseyin Yılmaz, Kömürspor'a karşı ilk 11'de forma giydi. Genç oyuncu Hüseyin Yılmaz'ın ikinci yarıda Kömürspor'a karşı 1 şutu direkte patladı. 
Grubumuzda alınan sonuçlar şu şekilde;
İnegölspor-Yeni Çorumspor(1-2)
Sancaktepe Belediyespor-Kırklarelispo(5-1)
Sarıyer-Bakspor(0-0)
Zonguldak Kömürspor-Amed Sportif(1-0)
1922 Konyaspor-Gümüşhanespor(2-1)
Hacettepespor-Manisa FK(6-1)
Hekimoğlu Trabzon-Afjet Afyonspor(2-2)
Samsunspor-Pendikspor
Şanlıurfaspor-Tarsus İdman Yurdu

Emre Can Bayram
SAHA: Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu
HAKEMLER: Ozan Bileyci**, Salim Şanlıer**, Ogün Kamacı**
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan***, Cenk**, Hakan***, Ramazan***, İsmail***, Muhammer**(Dk.73 Metin**), Serhat***, Onurcan**, Berkan**, Mehmet Gürkan**(Dk.80 Tezcan*), Görkem**(Dk.88 Muhammet*)
AMED SPORTİF FAALİYETLERİ: Serkan*, Yiğitcan*, Azad**, Abdullah**(Dk.70 Yüksel*), Oguz**, Onur*, Burak*, Hüseyin**, Atakanxx(Dk.82 Muhlis*), Bünyamin*(Dk.66 Bulut*), Muhammet*
GOL: Dk.90 Serhat Baştan(Zonguldak Kömürspor)