HOCA ARAYIŞLARI SÜRÜYOR.. 4 OYUNCU YOLDA 
Süper Ligin iddialı takımlarından Gelikspor, hoca ve transfer çalışmalarına devam ediyor. Mavi Beyazlı takım hoca konusunda 3 yerli isimle görüşürken, dış transferde ise Bölgesel Amatör Ligde forma giyen 4 oyuncuyla prensipde anlaştığı öğrenildi.
*****************
Süper Amatör Ligde şampiyonluk yarışı veren Gelikspor, 25 puanla ilk yarıyı Lider Kilimli Belediyespor'un 1 puan gerisinde bitirdi. İkinci yarı öncesinde teknik direktör Konmuş'la yollarını ayıran Gelikspor yönetimi hoca arayışları içerisine girdi. Bir kaç isimle temas halinde olan Mavi Beyazlı yönetim isimleri sır gibi saklıyor. Gelikspor yönetimi ikinci yarıya bomba transferler ve tecrübeli bir hocayla başlayarak 11 maçın 11'ini kazanarak şampiyonluk hedefliyor.
Bölgesel Amatör Ligde 4 oyuncu geliyor
Gelikspor yönetimi transferlerde çıtayı en yükseğe çıkartarak gözünü Bölgesel Amatör Lige dikti. Mavi Beyazlı yönetim, Giresun, Göreme, Ankara ve Bartın'da forma giyen sağ açık, sol açık, stoper ve santrafor bölgesine transferleri bitirdi. 4 oyuncuyla prensipte  anlaşan Mavi Beyazlı yönetim, transfer sezonun açılmasıyla bu transferlere resmi imzayı attıracak. 
''Sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız''
Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur, ikinci yarıda çok farklı bir Gelik olacağını söyleyerek, ''Hoca ve transfer çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerde göreceksiniz ki ikinci yarı çok farklı olacak. Hoca konusunda şuanda çalışmalarımız devam ediyor. Bir kaç gün içerisinde netleştirerek açıklayacağız.Transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Gelik halkı bizlere inansın inşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız''diye konuştu.
Emre Can Bayram