İÇERDEKİ 2 MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ

Zonguldak Kömürspor teknik direktör Cahit Terzi gündeme dair açıklamalarda bulundu
Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Cahit Terzi, deplasmanda Kömürspor'a yakışmayan goller yediklerini söyleyerek, ellerindenki en iyi kadroyu çıkararak içerde ki 2 maçı kazanmak istediklerini söyledi.
''Deplasmanda Kömürspor'a yakışmayan goller yedik''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cahit Terzi, deplasmanda Kömürspor'a yakışmayan goller yediklerini söyleyerek,''İçerde oynayacağımız 2 maç var. İkisini kazanarak 6 puan almak ve ligi güzel bir yerde bitirmek istiyoruz. Zonguldak Kömürspor’a yakışmayan 2 deplasman yaşadık. Maraş ve Tarsus deplasmanları bunlar. Gençleri kazanmak için onlarla sahaya çıktık. Tabi genç oyuncularımız biraz tecrübesizler ve karşı takımın oyuncuları da tecrübeli. Bizim şans verdiğimiz oyuncular Bölgesel Amatör Lig’de bile oynamamış oyuncular. Benim için fazla önemli değil ama halkın ve basının değerlendirmeleri çok daha farklı. Tahammül edemiyorlar. Bizde içeride oynayacağımız son 2 maçı almak için elimizdeki kadroyu en iyi şekilde kullanıp sahaya çıkmak istiyoruz. Hazırlıklarımız sürüyor''dedi.
''Yedeı oyunculardan yetenekli oyuncular kazandık''
Yedek oyunculardan yetenekli oyuncular kazandıklarını ifade eden Terzi,''Kırklarelispor maçı şu ana kadar tam kadro oynadı. Sadece biz gençlerle sahaya çıkıyoruz. Diğer takımların hep 5 hedefi ve şampiyonluk hedefi var. 7-8 takımın da düşme riski olduğu için kadrolarını bozmadılar. Biz 18’e bile almadığımız çocukları ilk 11’de başlattık. Bunların arasında yakaladığımız birkaç tane futbolcu var. Bu da Zonguldakspor için çok büyük bir kazanç. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.''
''Okan Eken ve Kamil İçer sezonu kapattı''
Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Cahit Terzi,  Okan Eken ve Kamil İçerin sezonu kapattığını söyleyerek,'''Bu hafta idmanlara katılmayan Kamil İçer ve Okan Eken ile ilgili konuşan Teknik Adam Cahit Terzi, “Kamil İçer maçta sakatlanarak çıkmıştı. Okan Eken’in de sentetik sahada idman yaptığımız için hafif bir sakatlığı var. İkisine de sezon sonuna kadar izin verdik. Şu an ki mevcut kadromuzla ligi bitireceğiz.” dedi.
Emre Can Bayram