İKİ BAŞKANIN HAYALİ
Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur ve Gelik eski Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Kurnaz, takımkın şampiyonluğa ulaştığı takdirde, Gelikspor'a tesis kazandırmanın planlarını yapıyor.
********
Süper Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Gelikspor'un eski Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Kurnaz ve Kulüp Başkanı Resur Cesur'un hayali parmak ısıttırıyor. Süper Amatör Lig takımı olmalarına rağmen çıtayı her geçen gün yükselten Gelikspor, şampiyon olamaları hallinde Gelikspor'a bir tesis kazandırmanın planlarını yapıyor. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligin kapısında dönen ve yeniden hedefi Bölgesel Amatör Lige çeviren Gelikspor, Süper Ligde şampiyonluk olarak Bölgesel Amatör Lige çıkmanın hesaplarını yapıyor. Şuanda Lider Kilimli Belediyespor'un 3 puan gerisinde olan Gelikspor, biran önce bayrağı Kilimli'den alarak şampiyon olmanın hesaplarını yapıyor. 
**********
Başkan tamdan destek
Gelik Belediye Başkanı ve aynı zamanda futbol adamı Burhan Sezgin'de belde takımı Gelik'le gözü gibi ilgileniyor. Varsa yoksa şampiyonluk diyen Başkan Sezgin, takımın Bölgesel Amatör Lige çıktığı takdirde ellinden gelen desteği vererek Gelik'i diğer illere tanıtmanın hesaplarını yapıyor.
Emre Can Bayram