İki köy muhtarının testleri pozitif çıktı

"Allah aşkına kendinizi koruyun!"

Alaplı ilçesine bağlı Küçük Kaymaz ve Yeniköy muhtarları, bütün tedbirlere rağmen koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Alaplı ilçesinin Küçük Kaymaz köyü Muhtarı İbrahim Yılmaz, eşi Huriye Yılmaz ile birlikte koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirtirken, bunu akabinde Yeniköy Muhtarı Ahmet Durmaz da koronaya yakalandığını duyurdu.

Küçük Kaymaz köyü Muhtar İbrahim Yılmaz, "O kadar tedbirli olmama rağmen Covid-19 testim eşimle beraber pozitif çıkmıştır. Genel sağlığımız iyi, anlaşıldı ki bu virüs bilinmeyen gizlilikte ilerliyor. Allah aşkına siz kendinizi koruyun!" ifadesini kullandı.

Yeniköy muhtarı Ahmet Durmaz ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Küçük Kaymaz Muhtarı Yılmaz gibi kendi testinin de pozitif çıktığını belirterek, "İnşallah Allah'ın izniyle bu hastalığı atlatıp köyümüz için yine sonsuz hizmetlerimiz devam edecektir. Köyümün halkına tek uyarım, lütfen hafife almayın. Evde kalın, saklayacak bir şey yok. Benim bilmediğim ve benimle temasta bulunan vatandaşlarımın test yaptırmasını arz ederim” dedi.

Küçük Kaymaz köyü muhtarı ve eşi ile Yeniköy muhtarı evlerinde karantinaya alınırken, muhtarlarla temasları olanların tesbitine başlandığı öğrenildi. (Haber Merkezi)