İLÇE DERBİ MAÇI ÖNCESİNDE KENETLENDİ 
Ereğli Belediyespor'un deplasmanda Devrek Belediyespor'la oynayacağı derbi maçı öncesinde İlçedeki işadamları takımlarına sahip çıktı. İşadamları Eflatun Beyazlı takımın Devrek deplasmanı öncesinde araç, mazot ve yiyecek desteği vermeye devam ediyor. 
************
Bölgesel Amatör Lig 6.Gruptaki temsilcilerimizden Ereğli Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Devrek Belediyespor maçı hazırlıklarını Atakan Gültekin yönetiminde kendi tesislerinde devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Beyköy  Belediyespor'u yenerek haftalar sonra galibiyet hasretine sona veren Eflatun Beyazlı yönetim, çıkışını Devrek Belediyespor maçında da sürdürmek istiyor. 
Ereğli Belediyespor'un, Devrek Belediyespor'la oynayacağı zorlu maç öncesinde Eflatun Beyazlı taraftarlara da destek geldi. Ereğli İlçesin'de ki işadamları Ereğli Belediyespor taraftarlarının Devrek deplasmanına gitmesi için mazot, otobüs ve yemek desteğinde bulunmaya devam ediyor. Şuna akadar 5 işadamının destek vermesi ve bu sayının artarak devam etmesi Eflatun Beyazlı taraftarların yüzünü güldürüyor.
Kdz.Ereğli Belediyespor 18 puanla küme düşme hattında bulunurken, Devrek Belediyespor ise 21 puanla 6'ıncı sırada bulunuyor. 
Eflatun Beyazlı taraftarların yoğun bir şekilde Pazar günü Devrek İlçesine  akın ederek takımlarına tribünden destek vermesi bekleniyor. 
Emre Can Bayram