İLK BEŞİN İÇERİSİNEN KOPMAK İSTEMİYORUZ
Zonguldak Kömürspor'un tecrbeli orta saha oyuncusu Hakan Çevik ve genç orta saha oyuncusu Berkan Akdeniz, hafta sonu deplasmanda oynayacakları 1922 Konyaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürsporlu oyuncular Hakan Çevik ve Berkan Akdeniz, ilk beşin içerisinden kopmak istemediklerini söyleyerek, Konyaspor maçında ellerinden geleni yaparak 3 puan alacaklarını vurguladılar. 
Hakan Çevik; 'deplasmandan iyi puanlar alıyoruz'
Zonguldak Kömürspor'un tecrbeli orta saha oyuncusu Hakan Çevik, deplasmandan iyi puanlar aldıklarını söyleyerek, ''Artık Samsunspor maçını geride bıraktık. O maçı unuttuk. Önümüzde Konyaspor maçı var. Deplasmanda daha iyi puanlar aldığımızı sizde iyi biliyorsunuz. İnşallah buradan 3 puan alarak ilk  5 hedefinden kopmamak istiyoruz. Önemli ve zor bir deplasman. Takım bu hafta gerektiği gibi çalışmalarını yaptı. İnşallah deplasmandan 3 puanla dönerek taraftarımızı camiamızı mutlu etmek istiyoruz''diye konuştu. 
Berkan Akdeniz; '3 puan için elimizden geleni yapacağız'
Zonguldak Kömürspor'un tecrbeli orta saha oyuncusu Berkan Akdeniz, 3 puan için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, ''Allah nasip ederse bende bu hafta ilk 11'de oynayacağım. Samsunspor maçını geride bıraktık. Önümüzde zorlu bir Konyaspor maçı var. Alt sıralarda bulunması hiç önemli değil. Her takım herkesi yenebilecek düzeyde. O yüzden biz 3 puan için elimizden geleni yapacağız.''
Emre Can Bayram