Şura İskenderli son zamanlarda ulusal radyolarda ve sosyal paylaşım sitelerinde videoları ve şarkıları en çok istek alan ve dinlenen şarkıcıların başında geliyor. Müzikle ilgilenmeye üniversite yıllarında başlayan , şarkı söylemeye başladığından beri kısa sürede kendi söz ve besteleri ile büyük bir kitleye ulaştı.

Azerbaycanlı olan sanatçı pek çok albüme Türkiye’de imza atmıştır. Söylediği şarkılar geniş kitlelere ulaşmak için sosyal medya hesaplarını oldukça sık kullanan şarkıcının sosyal medya sitelerinde en çok aranan şarkılarına sitemizden erişim sağlayabilirsiniz.

, , , Seni Severdim, , Niye, Korkularım, Sonu mu Var, Kopamıyorum Sen şarkıları YouTube kanalında tıklanma rekorları kırdı. Editörlerimiz tarafından özenle seçilen Sura İskenderli şarkılarını listelerken sizlerin istekleri doğrultusunda en beğenilen şarkıları seçmeye özen gösterdik.

En düşük internet hızında bile kolaylıkla erişim sağlayabileceğinizin sitemiz kullanıcı dostu bir sitedir. Basit kullanımı, kolay ve anlaşılabilir menüsü ile internetin olduğu her yerde müzik dinleyin. Masa üstü ve mobil cihazlarınızdan rahatlıkla erişim sağlayabileceğiniz sitemiz, özellikle mobil kullanımlarınızda arka planda da çalışarak sizlere sınırsız müzik indirme ve dinleme keyfi sunuyor.