İLK YARININ GALİBİ KİLİMLİ
Büyük bir çekişmenin yaşandığı Süper Ligde ilk yarının galibi Kilimli Belediyespor oldu. 28 Ocak'da başlayacak ikinci yarı öncesinde takımlar transferler yaparak kadrolarını güçlendirecekler. 
***********
Süper Ligde ilk yarı tamamladı. 28 Eylül başlayan Süper Amatör Lig sezonu 11 haftalık serüvenin ardından ilk yarısı sona erdi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı Süper Amatör Ligde ilk yarıyı 26 puanla Kilimli Belediyespor Lider tamamladı. Son 5 haftadır Liderliği göğüslüyen Gelikspor,11'inci hafta da en yakın takipçisi Kilimli Belediyespor'a 2-1 yenilerek liderlik koltuğunu Kilimli Belediyespor'a verdi. 
Yarış fena kızıştı.
İlk yarıyı 26 puanla Lider tamamlayan Kilimli Belediyespor'un peşini averajla 25 puanla 2.sırada Gelikspor yer alıyor. Öte yandan yine aynı puanda Alaplı Belediyespor ise 3.sırada takibi devam ediyor. Kilimli Belediyespor'da 6'ıncı hafta da Selahattin Bayar'dan boşalan koltuğa geçen deniyimli teknik adam Serkan Bankoğlu, 6'da 6'da galibiyet serisi ile adeta liderliğin önemli faktörü oldu. 
İkinci yarı 28 Ocak'ta başlayacak.
Öte yandan ikinci yarının başlangıç tarihi 28 Ocak. Takımlar o tarihe o kadar transferler yaparak takımlarını güçlendirecekler. 3 takımın yarıştığı Süper Lig yarışında takımların nasıl bir transfer politikası izleyeceği ise merak konusu. 
Emre Can Bayram