İLK YARIYI HAK EDEREK LİDER BİTİRDİK
Süper Amatör Ligde ilk yarıyı lider tamamlayan Kilimli Belediyespor'un tecrübeli teknik adamı Serkan Bankoğlu, ilk yarıyı değerlendirdi. 
Kilimli Belediyespor'un tecrübeli teknik adamı Serkan Bankoğlu, göreve geldiği süre itibaren bütün maçları kazandıklarını söyleyerek, ilk yarıyı azmederek,çalışarak ve hakederek lider tamamladıklarını söyledi. 
''Takım olduk''
Kilimli Belediyespor'un tecrübeli teknik direktörü Serkan Bankoğlu, takım olduklarını söyleyerek, ''Bu yarışın bu şekilde devam edeceği kesin. Beşinci hafta göreve başladım. Maçların hepsini kazandık. Belki ilk çıktığımız maçta yenilseydik geriye düşecektik. O günden bugüne kadar çok şey değişti. Azmettik çalıştık ve takım olduk. Ve ilk yarıyı lider tamamladık. Her maçı kazanmak için çıktık. Çok iyi mücadeleler gösterdik. İlk yarıyı hakkımızla lider tamamladık''dedi.
''İkinci yarı yarış daha zor geçecek''
Yarışın ikinci yarı daha zor geçeceğini ifade eden Bankoğlu, ''Yarış ikinci yarıda zor olacak. 3 takım çekişecek. Alttan gelen takımda olabilir. Her maç final fazla söylenecek bir şey yok. Her maça aynı gözle bakacağız. 6'da 6 yapmamız takım olduğumuzu gösterir bunu hep beraber yaptık. Tek başına Serkan Bankoğlu yaptı diyemeyiz. Bunu hep beraber yaptık. Oyuncularımız oynuyor idarecilerimiz her şeyi yerine getiriyor. Belediye Başkanımız destek veriyor. Taraftarımız müthiş. Oyuncularımız müthiş bir havaya girdi''diye konuştu.
Emre Can Bayram