İlk ziyareti belediyeye yapan Vali Bektaş: En önemli çözüm ortağımız belediyedir

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Göreve gelir gelmez ilk ziyaretini Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e gerçekleştiren Vali Erdoğan Bektaş’ı Belediye Binası önünde, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ile çalışmaktan büyük onur duyacağını ifade etti.

 

Başkan Akdemir, ziyarette yaptığı konuşmasında, “Sayın Valim, öncelikle Belediyemize Hoş geldiniz. Belediyemize şeref verdiniz. Sayın Valimiz, çalışkan, projeleri hayata geçirmek için mücadele eden bir yapıya sahip.. Gördüğüm kadarıyla da, devletin vasfını son derece yüreğinde barındıran, vatan sevgisiyle dolu ve bunu etrafına yaymak isteyen yapısını gördüm. Kendisiyle çalışmaktan çok büyük onur duyacağımı ifade etmek istiyorum. Sayın Valimiz ile Zonguldak için birlikte güzel çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum. Zonguldak’ta yapılacak çok iş var. Beraberce, devletin bize vermiş olduğu hukuki imkânları en iyi şekilde değerlendireceğimizi umuyorum.” şeklinde konuştu.

ZONGULDAK VALİSİ ERDOĞAN BEKTAŞ: “EN ÖNEMLİ ÇÖZÜM ORTAĞIMIZ BELEDİYEDİR.”

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ise yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“Belediye olarak güzel bir kabul oldu. Bütün arkadaşlara, ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Elbette ki ilk ziyaretimiz belediye olacaktı. Çünkü; en önemli çözüm ortağımız belediyedir. Başkanımız, güzel ifadeler kullandı. Hep beraber, aynı hedefe yürüyerek, sorunları ve çözümleri beraber arayıp bulup, her kesimle işbirliği içerisinde işimizi yapacağız. Umarım başarılı oluruz.”