(Özel)
BALKONUNUN ÖNÜNE BALIK KAFASI ATILANVATANDAŞIN İSYANI: “BEN BUNU YAZARKEN UTANDIM SEN YAPARKEN UTANMIYORSUN"

Zonguldak’ta kent merkezindeki bir apartmanın asansörüne asılan ilginç yazı, rezaleti ortaya koydu.

Halkın Sesi’nin görüntülediği olayda, 28 ailenin yaşadığı 6 katlı apartmanın 2. Katında oturan  vatandaşın balkonunun önüne, üst katlardan balık kafası dolu poşet atıldı. Daha önce de yüzlerce sigara izmariti, kabuklu yiyecekler ve benzeri çöpler atılan apartman sakini 6 numaralı dairede oturan Barış Çalışkan, isyanını asansör kapısına astığı şu yazıyla dile getirdi:

  “Apartman Sakinlerine;

İçilen sigaraları, yediğiniz kabuklu yiyecekleri, balık kafaları ve bunun gibi şeyleri apartmandan aşağıya atmayın! Apartmanın arkasındaki yeşil tentenin üstüne atılan balık kafalarını atan kişi, alsın! Balkonumun önüne atıyorsun, o balık kokusu eve giriyor. Ben bunu yazarken utandım, sen yaparken utanmıyorsun. 6 Numara B…”

Yazıyı asan vatandaşa destek veren başka bir apartman sakini Bülent Ercümer, Halkın Sesi Muhabirine şu açıklamayı yaptı:

“Arkadaş sonuna kadar haklı. Ben de gittim gördüm. Daha önce de atıyorlardı. Gidip beraber temizledik orayı. Üst katlardan birileri bu çöpleri tam balkonun önüne atıyor. Adam mecbur kalmış bunu yazmaya. Bu kadar rezillik olmaz. Azıcık vicdan varsa onu oradan alırlar. İnsan olanı utandıran manzara. Diyecek bir sözyok.Yorumsuz!” şeklinde konuştu.