İSTAS İstanbul Atletik Sistemler Yönetim Kurulu Başkanı, Zonguldaklı İşadamı Yavuz Kabadayıoğlu vefatının 40.gününde ailesi tarafından Karacaahmet Mezarlığındaki kabri başında gözyaşlarıyla anıldı.

TED Koleji Camiasının, Fenerbahçe camiasının ve Zonguldaklıların tanınan ve sevilen ismi Yavuz Kabadayıoğlu 29 Ocak 2021 Cuma gecesi ofisinde kalp krizi geçirmişti. Kabadayıoğlu’nun beklenmedik ölümü spor, iş camiasını ve sevenlerini derin bir yasa boğmuştu.

Mezunu olduğu TED Koleji’nin, büyüdüğü Zonguldak Fener Mahallesinin ve 67’liler Platformunun tüm etkinliklerine katılmaya her daim özen gösteren Yavuz Kabadayıoğlu’nun kabri, eşine ve kendine çok severek aldığı Zonguldakspor formaları ve bir dönem yönetiminde de bulunduğu Fenerbahçe Spor Kulübü atkılarıyla donatıldı.

Vefatının 40.günü adına Devlet Hastanelerinin kapılarındaki hastalara, yemekler dağıtılan yemek arabalarına da Zonguldakspor bayrakları asıldı. Zonguldakspor renklerini gören İstanbullu Zonguldaklılarla yaşanan duygulu anlar Kabadayıoğlu’nun ailesini ve sevenlerini gözyaşlarına boğdu.

Kabadayıoğlu’nun sık sık memleketi Zonguldak’a getirdiği eşi Cumhuriyet Gazetesi Eğitim Yazarı ve Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi eşi Ceylan Kabadayıoğlu, ZOKEV Zonguldak Kültür Eğitim Vakfı’nda “Ben Zonguldak gelini bir Cumhuriyet Gazetesi Yazarıyım” cümlesiyle konferans vermişti.

Köy Enstitüleri konferansı sonrası verdiği röportajda “Eşi Ceylan Kabadayıoğlu’nun artık kendinden çok Zonguldaklı olduğunu” büyük bir gururla söyleyen Yavuz Kabadayıoğlu gerçek bir Zonguldak sevdalısıydı.

Halkın Sesi olarak, Zonguldak’ın yerel basın organlarında ve dost meclislerinde anlattığı benzersiz Zonguldak anılarıyla Zonguldak tarihinde ve sevenlerinin kalbinde unutulmayacak izler bırakan sevgili Yavuz Kabadayıoğlu’nun değerli eşi Ceylan Kabadayıoğlu’na ve tüm sevenlerine sabır diliyor,  kabristanına konan Zonguldakspor formasıyla sağlığında yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla kendisini özlemle ve rahmetle anıyoruz.