KABUS GÖRDÜK

Zonguldak Kömürspor sahasında konuk ettiği Yeni Çorumspor'a 2-1 mağlup olarak kabus gördü. 

*************
4 haftadır ligde bileği bükülmeyen Zonguldak Kömürspor, sahasında şok bir yenilgi aldı... Kırmızı Lacivertli takım yaklaşık 3 bin taraftarın desteği ile kendi sahasında konuk ettiği Yeni Çorumspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıda basit hatalarla rakibine 2-1 mağlup oldu.  

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Ligin 6'ıncı haftasında Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda Yeni Çorumspor'u konuk etti.Karşılaşmayı Cihan Ateş yönetiminde, Sefa Özcan ve Okan Akbal triosu yönetti. 
Zonguldak Kömürspor sahaya, kalede Mustafa, Cenk, Hakan, Ramazan, Emre Can, İsmail, Muammer, Serhat, Onurcan, Mehmet Gürkan ve Görkem 11'ile çıktı. Kulübede ise Onur Muhammet, Kaptan Kaan, Muhaammet Sait, Oğuzhan, Atakan, Metin ve Tezcan yer aldı.

Serhat avladı ilk yarıyı önde kapattık
Sağanak yağış ve fırtına nedeniyle ilk yarıya istediği gibi başlayamayan Zonguldak Kömürspor, rakip Yeni Çorumspor karşısında zaman zaman pozisyonlar yakalasa da değerlendiremedi. İlk yarının son bölümlerine doğru baskıyı iyice arttıran Zonguldak Kömürspor, 41'inci dakika da Serhat'ın kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Golün ardından ilk yarıda başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor soyunma odasına 1-0 önde girdi. 

İkinci yarıda rakibi tutamadık
İkinci yarıda İlk yarıya oranla etkili başlayan Zonguldak Kömürspor sayısız gol pozisyonuna girse de sonuç alamadı. Yeni Çorumspor 64'üncü dakika da Murat Buruş'un golüyle beraberliği yakaladı.(1-1)Golün ardından öne geçme çabası içine giren Zonguldak Kömürspor Serhat, Görkem ve Gürkan gibi etkili silahlarını ön plana atsa da yeterli olmadı. Yeni Çorumspor, 78'inci dakika da Emrah Uzun'un golüyle 2-1 öne geçti.(2-1) Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Zonguldak Kömürspor Yeni Çorumspor mağlubiyetinin ardından 10 puanla 8'inci sıraya geriledi. 

Serhat cezalı duruma düştü
Zonguldak Kömürspor'un en önemli gol silahlarından olan Serhat, Yeni Çorumspor maçında boş geçmedi. Serhat, Kömürspor forması ile ilk yarıda attığı golle hem takımı öne geçirdi hemde 4'üncü golü kaydetti. Genç oyuncu Serhat 90'uncu dakika da ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla  cezalı duruma düştü. Golcü oyuncu Serhat Çarşamba günü Zonguldak Kömürspor'un kendi sahasında konuk edeceği Hacettepespor maçında forma giyemeyecek. 

Çoşkun, Akdeniz'in yerini tutamadı
Zonguldak Kömürspor'un kendi sahasında konuk ettiği Yeni Çorumspor karşısında hafif sakatlığı olan Berkan Akdeniz risk edilmedi. Akdeniz'in yerine sakatlıkdan kurtulan Galatasaray patentli genç oyuncu Emrecan Çoşkun görev yaptı. 74 dakika forma giyen Emrecan Çoşkun Berkan Akdeniz'in yerini tutamadı. Çoşkun, 74'üncü dakika da yerini genç oyuncu Kaptan Kaan'a bıraktı. 

Afacan tedbir alamadı
Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Serkan Afacan, 4 haftadır ligde yaptığı oyuncu değişikleriyle ve saha kenarında yaptığı taktiklerle müthiş bir istikrar yakalamıştı. Afacan ancak Yeni Çorumspor karşısında oyuncu ve oyun kontrolünü kuramayınca mağlubiyetin en büyük mimarlarından oldu.
Emre Can Bayram

SAHA: Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu
HAKEMLER: Cihan Ateş**, Sefa Özcan**, Okan Akbal**
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Mustafa**, Cenk**, Hakan**, Ramazan**, Emre Can**(Dk.74 Kaptan Kaan**), İsmail**(Dk.82 Tezcan*), Muammer**, Serhat**, Onurcan*(Dk.80 Metin*), Mehmet Gürkan*, Görkem*
YENİ ÇORUMSPOR: Onur**, Murat**, Mert*, Batuhan*(Dk.57 Emrah**), Eren**, Ertuğrul**, Kerem**, Kıvanç**, Hakan**(Dk.46 Mikail**), Ferdi**, Murathan****(Dk.86 Muhammet*)
GOLLER: Dk.41 Serhat Baştan(Zoguldak Kömürspor), Dk.64 Murathan Buruş, Dk.78 Emrah Uzun(Yeni Çorumspor)
KIRMIZI KART: 90 Serhat Baştan(Zonguldak Kömürspor)