KALAN 2 MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ
Zonguldak Kömürspor'un Kaptanı Hakan Çevik, hafta sonu kendi sahalarında 3-0 yendikleri Başkent maçı ve hafta sonu deplasmanda oynayacakları Tarsus maçına değindi.
Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Çevik, Tarsusun iyi bir takım olduğunu söyleyerek, onları yenecek güçte olduklarını ve kalan 2 maçı kazanarak ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi. 
''Hedefimiz play off''
Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Çevik, hedeflerinin play off olduğunu söyleyerek, ''Öncelikle aldığımız galibiyetten ötürü takım arkadaşlarımı kutluyorum. Kadromuzda gerçekten kaliteli oyuncular var. İyi bir takımız. Play off her zaman hedefimiz. İnşallah sezon sonunda da hedeflediğimiz yerde ligi bitireceğiz. Taraftarımıza her zaman arkamızda oldukları için teşekkür ediyoruz. Bu takım herşeyi başarabilecek güçte''diye konuştu
''Tarsus iyi bir takım''
Tarsusun iyi bir takım olduğunu ifade eden Çevik, ''Tarsus iyi bir takım. Bizde iyi bir takımız. Onları yenecek güçteyiz. Bu maçta ben cezalıyım. Bende istemezdim arkadaşlarımı yanlız bırakmak. Ama onların yanındayım. Orada Ergün hoca var. Ergün hocayı hepimiz tanıyoruz. Tarsusu yenmek için sahaya çıkacağız. İnşallah kalan 2 maçı da kazanarak ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek istiyoruz''dedi. 
Emre Can Bayram