KAMP TARİHİ BELLİ OLDU.. İMZALAR PEŞ PEŞE GELECEK
Zonguldak Kömürspor, transfer yasağı ve maddi kriz nedeniyle 1.etap kampını 20-21 Temmuz tarihi olarak belirledi. Öte yandan Zonguldak Kömürspor yönetiminin hafta sonuna kadar transfer yasağını çözerek en az 2 oyuncuya resmi imza attıracağı öğrenildi. 
TFF 2.Lig takımı Zonguldak Kömürspor'da 15 Temmuz'da yapılması planlanan 1. etap kampı transfer yasağı ve oyuncuların takımdan ayrılması nedeniyle ertelenmişti. Zonguldak Kömürspor'un teknik patronu Serkan Afacan'ın yarın(bugün) kente gelerek kamp planlaması ve transferle ilgili durumu değerlendirmek üzere yönetimle görüşecek.  Ardından Kırmızı Lacivertli takım 20-21 Temmuz tarihleri arasında 100.Yıl tesislerinde toplanarak 1.etap kampına başlayacak.
İmzalar peş peşe gelecek
Zonguldak Kömürspor'da oyuncuların takımdan ayrılması nedeniyle, Mustafa Söylemez, Egemen Yaylı, Cömert Kandemir, İsmail İn, Kaan Akgün, Ege Ömür ve Tezcan Gökmen olmak üzere 7 futbolcu takımda kaldı. Zonguldak Kömürspor yönetimi hafta içerisinde transfer yasağının kaldırılmasıyla birlikte Pazartesi gününe kadar en az 2 oyuncu ve daha sonrada da imzaların peş peşe atılacağı öğrenildi. 
Emre Can Bayram