Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türk Kamu-Sen) Emekçileri Sendikası (KAMUSEN) Zonguldak Şubeler Platformu Başkanı Kadir Bacioğlu, 15 Nisan 2019 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS)Genel Yönetim Kurulu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Kamu-Sen’e bağlı şubelerin yöneticileri de hazır bulunduğu ziyarette, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil’i makamında tebrik eden Bacioğlu şunları söyledi.

“GMİS’in yeni Yönetimini ve Genel Başkanını tebrik ediyoruz. GMİS Zonguldak ve ülkemiz için önemli bir emek örgütü. Geçmişte olduğu gibi bugün de GMİS’in yapacağı başarılı çalışmaların Zonguldak adına da bizlere yansıyacağını ve Zonguldak’ın daha güzel bir şehir olacağını düşünüyoruz. Çalışmalarında kendisine başarılar diliyoruz. Yapacağı çalışmalarda biz Türk Kamu-Sen olarak her zaman yanında olacağımızı ifade ediyoruz.”

Ziyaretlerinden dolayı Bacioğlu ve bağlı şubelerin Yöneticilerine teşekkür eden GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, “Sayın başkanımıza bizlere güç verici sözleri için teşekkür ediyoruz. Zor bir süreçte göreve geldik. Zonguldak’ımızın, bölgemizin, ülkemiz emekçilerinin çok önemli sorunları var. Bizleri zor ve mücadele dolu günler bekliyor. Bu süreçte hep birlikte bu sorunların ortak mücadele ile üstesinden geleceğimize inanıyorum.”

Türk Kamu-Sen ziyaretinde GMİS Genel Başkan Yardımcımız İsa Mutlu, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilat ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de hazır bulundu.