Zonguldak’ta yolardaki buzlanma kazalara sebep oldu. Zonguldak - Ankara Karayolunun 15. kilometresinde bir kamyonet, otomobille çarpışarak dereye uçtu. 5 kişinin yaralandığı kaza yerine ambulans, AFAD ve trafik ekipleri sevk edildi.

Alınan bilgiye göre Zonguldak istikametinden Ankara istikametine gitmekte olan Ş.Y. idaresindeki 67 .. 776 plakalı hafriyat kamyonu ile Ankara istikametinden Zonguldak istikametine gitmekte olan O.Y. (55) yönetimindeki 67 .. 813 plakalı otomobil çarpıştı.

Buzlanmadan dolayı direksiyon hakimiyetlerini kaybederek kafa kafaya çarpışması sonucu 67 .. 776 plakalı hafriyat kamyonu yolun sol tarafında bulunan dereye uçtu. Kazada kamyon sürücüsü Ş.Y. araç içerisinde sıkışarak yaralandı. Yaralı Ş.Y, AFAD ekiplerinin müdahalesi sonucu araç içerisinde sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Öte yandan kazaya karışan otomobilde bulunan H.B. isimli bayan şahıs, E.Y. (14) erkek çocuk şahıs, Y.S. isimli bayan şahıs ve araç şoförü olan O.Y. isimli erkek şahıslar yaralanarak 112 acil servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmadığı öğrenildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Emre Can Bayram