KAN KAYBEDİYORUZ
Ligde son 2 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Zonguldak Kömürspor play off yolunda önemli bir virajda karşılaştığı Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak kan kaybetmeye devam etti. 
******
Geçtiğimiz hafta hakem hatalarıyla kendi sahasında Samsunspor’a 2-0 yenilerek play off yolunda yara alan Zonguldak Kömürspor, hafta sonu deplasmanda karşılaştığı 1922 Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak puan kayıplarına devam etti. 

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 12’inci hafta mücadelesinde dün Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda küme düşmeme mücadelesi veren rakibi 1922 Konyaspor’a konuk oldu.
Zonguldak Kömürspor sahaya kalede Sinan, Cenk, Hakan, Ramazan, İsmail, Serhat, Metin, Onurcan, Berkan, Gürkan ve Görkem 11’ile çıktı. Kulübede ise Onur, Atakan, Lider, Muammer, Muhammet, Yiğit Gökoğlan ve Yiğit Karaman yer aldı.
İsmail attı ilk yarıyı önde kapattık
Maça etkili başlayan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, sağlı sollu ataklarla rakip kaleye gol için yüklense de sonuç alamadı. İlk yarının son bölümlerine doğru baskıyı iyice arttıran Zonguldak Kömürspor 43’üncü dakika da İsmail’in ceza sahası içerisinde ki sert şutu ağlarla buluştu.(1-0)Golün ardından ilk yarıya da başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor soyunma odasına 1-0 önde girdi. 
İkinci yarıya serkilenerek başlayan konuk ekip 1922 Konyaspor, 52’inci dakika da Recep’in golüyle beraberliği yakaladı.(1-1)Ardından öne geçmek için yüklenen Zonguldak Kömürspor zaman zaman rakip kalede pozisyonlar yakalansa da değerlendiremedi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 1-1 berabere bitti. Haftaya 6’ıncı sırada giren Zonguldak Kömürspor, Konyaspor beraberliğinin ardından puanını 19’a yükselterek 7’inci sıraya geriledi. Zonguldak Kömürspor 17 Kasım Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Gümüşhanespor’u konuk edecek.
Emre Can Bayram
Beyaz Grupta Toplu Sonuçlar
Sarıyer-Hekimoğlu Trabzon: 0-1
1922 Konyaspor-Zonguldak Kömürspor: 1-1
Samsunspor-Hacettepespor: 2-1
Tarsus İdman Yurdu-Amed Sportif: 5-0
Afjet Afyonspor-Manisa F.K: 0-2
Pendikspor-İnegölspor: 1-1
Şanlıurfaspor-Yeni Çorumspor: 0-2
Gümüşhanespor-Sancaktepe Belediye: 0-1
Başkent Akademi-Kırklarelispor: 0-1
SAHA: Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu
HAKEMLER: Serkan Önsal**, Suat Göz**, Mehmet Akıncık**
1922 KONYASPOR: İsmet**, Seydi**, Anıl**, Ahmet**, Yılmaz**(Dk.46 İbrahim**), Adem**, Ekrem**, Recep**(Dk.73 Samet**), Alpay**, Muhammet**(Dk.58 Güray*), Celal**
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan**, Cenk**, Hakan**, Ramazan**, İsmail***, Serhat**, Metin**(Dk.65 Muammer**), Onurcan**, Berkan**, Mehmet Gürkan**(Dk.84 Muhammet Özvardar*), Görkem**(Dk.74 Yiğit Gökoğlan*)
GOLLER: Dk.43 İsmail(Zonguldak Kömürspor), Dk.52 Recep(1922 Konyaspor)