KAPTAN'IN ÇAĞRISI GERİ ÇEVRİLMEDİ 

Çaycumaspor Futbol Akademisi Altyapı Kordinatörü Suat Kerçin'in, tesis için istediği yardım çağrısı geri çevrilmedi. Çaycuma halkı gençlerin modern bir tesise kavuşması için birer birer destek vermeye başladı.

**********

Süper Amatör Lig ekibi Çaycumaspor'da altyapı kordinatörlüğü yapan Zonguldak Kömürspor'un eski kaptanlarından Suat Kerçin, altyapıyı emin eller altına almak için kollarını sıvadı.  Kerçin ilk olarak Çaycumaspor'un altyapısı tesisini modern bir hale getirmek amacıyla çalışmalarına başladı. Suat Kerçin sosyal medya hesabından tesis için yardım çağrısında bulunarak herkesde destek istedi. Kerçin'in çağrısı kısa zamanda büyük yankı buldu. Çaycuma İlçesinde faaliyet gösteren esnaflar, kulübün tadilatı için boya ve tabela desteğinde bulundu. Öte yandan çalışmalar bittiği Çaycumaspor'un modern bir hale gelerek altyapıya uzun yıllar hizmet etmesi bekleniyor.

''Amacımız gençlerimizi modern bir tesise kavuşturmak''

Altyapı kordinatörü Suat Kerçin, ''Çağrımız kısa zaman içerisinde büyük yankı buldu. Bizlere destek veren Çaycuma halkına teşekkür ediyoruz. Amacımız gençlerin modern bir altyapı tesisine kavuşması. Bunun içinde elimizden gelen mücadeyi gösteriyoruz. Sağolsun Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı'da elinden gelen desteği veriyor. Tesisdeki çalışmalar bittiğinde bu altyapı uzun yıllar Çaycumasporumuza hizmet edecek. Herşey gençler için''dedi.

Emre Can Bayram